Αρχική iHunt.gr Κυνηγετικος χαρτης νομου Καρδιτσας

Κυνηγετικος χαρτης νομου Καρδιτσας

από iHunt Team
xarths_karditsas

demobanner

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καρδίτσας, με την υποστήριξη της Αναπτυξιακής Καρδίτσας (ΑΝ.ΚΑ. Α.Ε.), στα πλαίσια της φιλοθηραματικής του πολιτικής και της διαρκούς ενημέρωσης της κυνηγετικής οικογένειας, επανεκτύπωσε και διανέμει ΔΩΡΕΑΝ στα μέλη του τον νέο ανανεωμένο κυνηγετικό χάρτη του νομού Καρδίτσας.Ο κυνηγετικός χάρτης έχει μέγεθος 50Χ70 εκ., περιλαμβάνει σειρά από ενημερωτικά στοιχεία και καταγραφές που αφορούν στην άσκηση της κυνηγετικής δραστηριότητας, όπως τις ρυθμίσεις περί θήρας περιόδου 2013 – 2014, τον πίνακα των θηρευσίμων ειδών, τα καταφύγια άγριας ζωής, τις απαγορεύσεις θήρας ορισμένου χρόνου, τις ζώνες εκγύμνασης σκύλων, τις ζώνες διάβασης αποδημητικών, φωτογραφίες θηραμάτων και μηνύματα με έμφαση στην ανακύκλωση και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Ευχαριστούμε για μία ακόμα φορά όλους τους συντελεστές και χορηγούς αυτής της προσπάθειας και είμαστε έτοιμοι για τυχόν παρατηρήσεις, διορθώσεις ή προτάσεις με τελικό σκοπό μια πληρέστερη επανέκδοση. 

Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα