Αρχική iHunt.gr Κυνηγετικός Σύλλογος αρνείται τον έλεγχο……

Κυνηγετικός Σύλλογος αρνείται τον έλεγχο……

από iHunt Team
elegxow

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Και ενώ οι οι κυνηγετικοί σύλλογοι της χώρας βρίσκονται στο στόχαστρο, κάποιοι με τις ενέργειές τους δίνουν τροφή στους αντικυνηγούς για να υποστηρίζουν την κατάργησή τους.
 
Μεγάλος Κυνηγετικός Σύλλογος, στον οποίο διοίκηση δεν ασκεί το εκλεγμένο διοικητικό συμβούλιο, αλλά ένα μη εκλεγμένο μέλος αρνείται τον έλεγχο από την Κυνηγετική Ομοσπονδία στην οποία ανήκει.
 
Μάλιστα, στην προσπάθεια να μην γίνει ο έλεγχος αυτός δίνονται και ανταλλάγματα, όχι απαραίτητα οικονομικά.
 
Επίσης, μέλος του ΔΣ του εν λόγω συλλόγου που πρόσφατα αποχώρησε εκμυστηρεύτηκε ότι ένας πιθανός έλεγχος στον Σύλλογο θα βγάλει πολλές βρωμιές στη φόρα.
 
Ξέρω ότι όλοι το πρώτο πράγμα που σας ενδιαφέρει είναι να μάθετε ποιος είναι αυτός ο Σύλλογος. 
 
Δεν είναι όμως αυτό το ζητούμενο. Κάποιος Κυνηγετικός Σύλλογος έχει πρόβλημα και πρέπει να αντιδράσει  η Ομοσπονδία στην οποία ανήκει αλλά και η Περιφέρεια.
 
Το πρόβλημα πρέπει να λυθεί πριν πάρει διαστάσεις και αρχίσει ο χλευασμός στους θεσμούς. Επειδή κάποιοι δεν λειτουργούν με βάση τη νομιμότητα αυτό δεν σημαίνει ότι φταίνε οι θεσμοί.
 
Το κράτος ελέγχει τους συνεργαζόμενους κυνηγετικούς συλλόγους. Ας κάνει λοιπόν αυτό που πρέπει να κάνει για το καλό όλων των κυνηγών…..
 
 
O iHunter
 
 
 

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα