Αρχική iHunt.gr Κυνηγοί Πειραιά : Όχι στον εμπαιγμό, την κοροϊδία και το ρατσισμό προς τους κυνηγούς από την κυβέρνηση…VIDEO

Κυνηγοί Πειραιά : Όχι στον εμπαιγμό, την κοροϊδία και το ρατσισμό προς τους κυνηγούς από την κυβέρνηση…VIDEO

από iHunt Team

demobanner

Οι κυνηγοί του Πειραιά φώναξαν ΌΧΙ στον εμπαιγμό και την κοροϊδία της κυβέρνησης με την απόφαση για απαγόρευση της μετακίνησης των κυνηγών.

Οι κυνηγοί συναντήθηκαν  στη αρχή Λεωφόρου Σχιστού και δήλωσαν την αντίθεσή τους στις αποφάσεις της κυβέρνησης. Το παρόν έδωσε το διοικητικό συμβούλιο του Κ.Σ. Πειραιά, του Κ.Σ. Αιγάλεω και του ΟΚΑΔΕ.

Οι κυνηγοί είναι πραγματικά στα κάγκελα και όλη η κυνηγετική οικογένεια είναι καζάνι έτοιμο να εκραγεί. Έντονη ήταν η ανησυχία των συγκεντρωμένων για το μέλλον της κυνηγετικής δραστηριότητας αλλά και της κυνοφιλίας μετά την γνωστοποίηση ότι η κυβέρνηση ετοιμάζει να φέρει προς διαβούλευση σχέδιο νόμου που θα υποχρεώνει όλους τους ιδιοκτήτες σκύλων να τους στειρώνουν.

Κώστας Λουρής για το iHunt.gr

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα