Αρχική iHunt.gr Κυνηγοί στις Σέρρες έστησαν παγίδες με μπετόβεργες σε άλλους κυνηγούς!

Κυνηγοί στις Σέρρες έστησαν παγίδες με μπετόβεργες σε άλλους κυνηγούς!

από iHunt Team
mpetoverges

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Το Σάββατο στης 16 Σεπτεμβρίου 2017 στην περιοχή Σχιστόλιθου Σιδηροκάστρου συνέβη ένα περιστατικό σε κυνηγούς μελή του Κυνηγετικού Συλλόγου Σερρών το όποιο όπως τονίζει ο Κυνηγετικός Σύλλογος προσβάλει όλους τους κυνηγούς και θέτει σε προβληματισμό όλους τους κυνηγούς.<
 
Τοποθετηθήκαν στο δρόμο μπετόβεργες για να εμποδιστεί η διέλευση των οχημάτων με αποτέλεσμα να καταστραφούν τα ελαστικά και να μην μπορέσουν να πραγματοποιήσουν την κυνηγητική τους δραστηριότητα.
 
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σερρών σημειώνει πως το παραπάνω μεμονωμένο περιστατικό προσβάλει όλους τους συναδέλφους κυνηγούς και τους καλεί να προβληματιστούν και να σκεφτούν ότι το κυνήγι είναι μια δραστηριότητα ευχαρίστησης και ξεκούρασης και όχι να δημιουργούνται αντιπαλότητες και έχθρες.
 
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σερρών καταδικάζει το μεμονωμένο περιστατικό και θα δώσει ως επιβράβευση το πόσο των 2000€ σε οποίον βοηθήσει για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

SVESTONOF


Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα