Αρχική iHunt.gr Κυνηγοι στο πλευρο της ΕΛΑΣ

Κυνηγοι στο πλευρο της ΕΛΑΣ

από iHunt Team
newego_LARGE_t_1101_54220496

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

SVESTONOF

 

Σύμφωνα με πληροφορίες η επιχείρηση της Αστυνομίας για την σύλληψη των “παιδιών”-όπως τους αποκαλεί ο πρόεδρος των Αλβανών εργαζομένων Ταχίρ Μίτσι-υποστηρίζεται από κατοίκους των περιοχών οι οποίοι γνωρίζουν κρησφύγετα και απομακρυσμένα σημεία που θα μπορούσαν να χρησιμοποιούνται από τους δραπέτες αλλά και από πολλούς κυνηγούς.

 

Οι κυνηγοί που έχουν περπατήσει την περιοχή έσπευσαν να συνδράμουν την επιχείρηση ύστερα από συνεννόηση με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου Κώστα Τρομπούκη, ο οποίος ανήκει και στο χώρο τους και έχει και ο ίδιος προσωπική εικόνα της περιοχής.

 

Παράλληλα πάνω από τα σημεία των επιχειρήσεων πετάει το ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

Σύμφωνα με το epiruspost.gr μέχρι στιγμής έχουν ελεγχθεί από τις πάνοπλες αστυνομικές δυνάμεις πάνω από 150 αγροικίες και αγροτικά καταλύματα χωρίς να έχει προκύψει κανένα ύποπτο ίχνος.

 

Η επιχείρηση θα συνεχιστεί με την ίδια ένταση και τις επόμενες ώρες καθώς οι αστυνομικοί είναι αποφασισμένοι να βγάλουν από την κρυψώνα τους, τους δύο επικίνδυνους κακοποιούς.Σπιθαμή προς σπιθαμή ελέγχεται από το πρωί σήμερα, σε μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις που έχει οργανώσει η ελληνική αστυνομία, όλη η περιοχή στην οποία πιθανολογείται ότι μπορεί να έχουν κινηθεί οι δύο επικίνδυνοι κακοποιοί, δραπέτες των Φυλακών Τρικάλων.

 

Στα χωριά της Ντουσκάρας επιχειρούν οι ειδικές δυνάμεις των ΕΚΑΜ, ενώ στην ευρύτερη περιοχή επιχειρεί το σύνολο των δυνάμεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας.

 

 


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα