Αρχική iHunt.gr Κυνηγός εντόπισε ανθρώπινα οστά στα Λαγκάδια Αρκαδίας

Κυνηγός εντόπισε ανθρώπινα οστά στα Λαγκάδια Αρκαδίας

από iHunt Team
unset

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Ανθρώπινα οστά εντοπίστηκαν την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου το πρωί, σε ορεινή περιοχή στα Λαγκάδια Γορτυνίας.
 
Ειδικότερα, ένας κυνηγός στο βουνό πάνω από τα Λαγκάδια, κατά τη διάρκεια θήρας, εντόπισε διάσπαρτα ανθρώπινα οστά. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και κλιμάκιο της Ασφάλειας Τρίπολης έσπευσε στο σημείο και περισυνέλεξε τα οστά, τα οποία δεν συγκροτούν το σύνολο ανθρώπινου σκελετού, καθώς και υπολείμματα ρούχων.
 
Τα μακάβρια ευρήματα εστάλησαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου στην Κόρινθο, προκειμένου να γίνουν οι προβλεπόμενες εργαστηριακές εξετάσεις.
 
Οφείλουμε να σημειώσουμε ότι από τα Λαγκάδια, πριν από αρκετούς μήνες, είχε εξαφανιστεί και αναζητούνταν από τους οικείους του και τις Αρχές, άνδρας μέσης ηλικίας, στον οποίο εικάζεται ότι ανήκουν τα οστά.
 
«Φως» στη σκοτεινή υπόθεση, που είχε απασχολήσει και την εκπομπή έρευνας της Αγγελικής Νικολούλη, αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων.
 
Πηγή : http://www.arcadiaspot.gr/2018/12/blog-post_32.html


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα