Αρχική iHunt.gr Κυνοφιλικο ραντεβου στη Νεστανη

Κυνοφιλικο ραντεβου στη Νεστανη

από iHunt Team
kstripolis

demobanner

 Στις 20 και 21 Απριλίου ο Κυνηγετικός Σύλλογος Τρίπολης διοργανώνει ένα κυνηγετικό κυνοφιλικό διήμερο στη Νεστάνη. Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα έχει ως εξής :

Σάββατο 20 Απριλίου 

Παρουσίαση του  GALLINIKO OF MATHIOPOULOS, Aναπληρωματικού Πρωταθλητή Ευρώπης Μεγάλης Έρευνας 2013, από τον Θόδωρο Μαυρίδη στον κάμπο της Νεστάνης. Θα ακολουθήσει σεμινάριο στην αίθουσα του συλλόγου στον Λόφο των Αγ. Θεοδώρων.

Επίσης έχει προγραμματιστεί σεμινάριο και παρουσίαση σκύλων ηπειρωτικών φυλών από τον Χρήστο Καλφόπουλο και τον Νίκο Αυγερινό.

Κυριακή 21 Απριλίου

Ανεπίσημοι αγώνες κυνηγετικών ικανοτήτων σε άγριο ορτύκι, για αγγλικές και ηπειρωτικές φυλές στον κάμπο της Νεστάνης Αρκαδίας.Τους σκύλους των αγγλικών φυλών θα κρίνουν οι Θόδωρος Μαυρίδης, Γιάννης Μαθιόπουλος και Άγγελος Γονιδάκης. Τους σκύλους των ηπειρωτικών φυλών θα κρίνουν οι Χρήστος Καλφόπουλος και Νίκος Αυγερινός.Γα δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνείστε στα  6980116628 ΚΑΙ 2710223905.

Ραντεβού στη Νεστάνη λοιπόν με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Τρίπολης.

 

Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα