Αρχική iHunt.gr Κυνοφιλικό και κυνηγετικό σεμινάριο στη Ρόδο….VIDEO

Κυνοφιλικό και κυνηγετικό σεμινάριο στη Ρόδο….VIDEO

από iHunt Team
img_2189

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Το ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ & ΚΥΝΟΦΙΛΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 2017 που  έλαβε χώρα στη Ρόδο το  Σάββατο 29/4 &  Κυριακή 30/4, και στέφθηκε με πλήρη επιτυχία διοργάνωσε ο Κυνοφιλικός Όμιλος Σκύλων Εργασίας Ρόδου  – ΚΟΣΕΡ.
 
Το Σάββατο 29/4 & με αρκετό κόσμο στον καταπράσινο & εξαιρετικό υπαίθριο χώρο του καταστήματος ΦΛΩΡΑ έγινε ΑΤΥΠΗ μορφολογική εξέταση σκύλων και διεξήχθη σεμινάριο με θέματα:
 
α. ΣΕΤΤΕΡ: Βασικά χαρακτηριστικά-Μορφολογία-Εργασία-Κυνήγι με ομιλητή τον κ. ΓΙΑΝΝΗ ΦΡΑΓΓΙΔΗ ((κριτής και εκτροφέας).
β. ΠΟΙΝΤΕΡ Εκτροφή και χαρακτηριστικά  με ομιλητή τον κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ (κριτής και εκτροφέας).
γ. Κτηνιατρικές συμβουλές για αντιμετώπιση δηλητηριάσεως και τραυματισμών σε σκύλους  από τον κύριο Χάρη Παπαγεωργίου .
 
Με το πέρας της εξέτασης & οι δύο κριτές, δήλωσαν, κατά πρώτον ικανοποιημένοι με την συμμετοχή, κατά δεύτερον & εξειδικεύοντας, θεώρησαν πως τα ζώα των Ροδιτών κυνηγών & πάντα μορφολογικά, (Σεττερ, Κούρτσχααρ, Πόιντερ κ.λ.π), πλησιάζουν κατά πολύ το ανώτατο βαθμό στα μορφολογικά πρότυπα της κάθε φυλής.
 

SVESTONOF

ΔΙΠΛΟ ΚΥΝΟΦΙΛΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗ ΡΟΔΟ from ihunt.gr on Vimeo.

 
Τα μελή  του Κ.Ο.Σ.Ε.Ρ. , καθώς & οι κριτές, υποσχέθηκαν & διαβεβαίωσαν τους συμμετέχοντες & παρευρισκόμενους, πως ανάλογες εκδηλώσεις θα ακολουθήσουν & στο εγγύς μέλλον, με στόχο τη συνεύρεση των απλών κυνηγών, κυνόφιλων και κυναγωγών, που θα έχουν έτσι την ευκαιρία να συναγωνιστούν, να συγκρίνουν και να αναδείξουν τα κυνηγετικά προσόντα των σκύλων τους, την κατάθεση προβληματισμών – απόψεων – προτάσεων για το κυνήγι και τα κυνολογικά δρώμενα.
 
Την Κυριακή 30/4 και στην περιοχή Καλάθου έλαβε χώρα η αξιολόγηση των σκύλων ως εξής:(Κίνηση, Έρευνα, Κυνηγετικό Πάθος, Αποτελεσματικότητα) σε θήραμα ιταλικό ορτύκι εκτροφής.
 
Οι συμμετέχοντες -σκύλοι και κυναγωγοί βρέθηκαν στα τερέν- χωράφια νωρίς το πρωί και ήταν όλοι τους ευδιάθετοι και γεμάτοι ενέργεια για να πάρουν μέρος. 
 
Παρά την άπνοια της ημέρας οι παρουσίες των διαγωνιζομένων σκύλων εν τούτοις ήταν εξαιρετικά ποιοτικές.
 
Έτσι δόθηκε η ευκαιρία σε διαγωνιζόμενους και θεατές να απολαύσουν όμορφες κυνηγητικές «φάσεις» από σκύλους που αναμετρήθηκαν στα ίσια με τα μικρά αλλά παμπόνηρα ορτύκια που η φύση τα έχει εξοπλίσει με ιδιαίτερο θάρρος ,πονηριά αλλά και πτητική ικανότητα.
 
Ο Κ.Ο.Σ.Ε.Ρ. απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια του για την συγκεκριμένη διοργάνωση και ιδιαίτερα τους χορηγούς οι οποίοι κάλυψαν όλο το κόστος της εκδήλωσης, τον Μάριο Παπαθανασόπουλο της Sunbirdwear και Atletic dog για την στηρίξει και την προσφορά του σε όλες τις εκδηλώσεις του ομίλου , τον πρόεδρο του Ομίλου  Κούρτσχααρ Ελλάδος κύριο Γαβριήλ Νιάνιο για την πολύτιμη βοήθεια του στην διεξαγωγή της εκδήλωσης σαν επίτιμος καλεσμένος του ομίλου  αλλά κυρίως οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμμετέχοντες σκύλους και κυναγωγούς όχι μόνο για την συμμετοχή τους αλλά και για το ευγενές κυναθλητικό πνεύμα που επέδειξαν.


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα