Αρχική iHunt.gr Κυνοφιλικό σεμινάριο απο τον ΚΣ Αχαρνών…VIDEO

Κυνοφιλικό σεμινάριο απο τον ΚΣ Αχαρνών…VIDEO

από iHunt Team
dscn1143

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 10 Ιουνίου το κυνοφιλικό σεμινάριο που διοργάνωσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αχαρνών στα γραφεία του, με πλήθος κόσμου αποτελούμενο όχι μόνο από τα μέλη του Συλλόγου, αλλά και από απλούς κυνόφιλους.
 
Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο Κος Ψυχάρης Χρήστος εκτροφέας ποϊντερ – εκπαιδευτής – κριτής και ο Κος Καλαντζής Γιώργος εκτροφέας επανιέλ μπρετόν – διεθνής κριτής ομάδας 7, εξουσιοδοτημένος από τους ομίλους των ηπειρωτικών δεικτών για επιμορφωτικά σεμινάρια.
 
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου οι ομιλητές διαλεύκαναν κάθε απορία των παρευρισκομένων για τους τετράποδους φίλους μας.
 
Στο σεμινάριο το παρόν έδωσαν τέλος  οι κκ. Μαρκοπουλιώτης Γιώργος, Νικολακόπουλος Γιάννης, Σκούρα Μάτα, Αθανασίου Ανδρέας και Αγγελόπουλος Παναγιώτης κυναγωγοί – εκτροφείς, καθώς και ο Κος Λουρής Κώστας από το δύκτιο «iHunt». 
 

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα