Αρχική iHunt.gr Κυνοφιλικό Σεμινάριο του ΚΣ Κορίνθου στα Αθίκια

Κυνοφιλικό Σεμινάριο του ΚΣ Κορίνθου στα Αθίκια

από iHunt Team
p1010707

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Στη διάθεση για ενημέρωση των κυνηγών της περιοχής Αθικίων, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κορίνθου πραγματοποίησε άλλη μια εκδήλωση 
 
Το ενημερωτικό σεμινάριο πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 22-2-2016 στο καφέ ΄΄ΤΕΝΕΑ΄΄ στα Αθίκια όπου το παρακολούθησαν πάρα πολλοί κυνηγοί της περιοχής και όχι μόνο.
 
Ο κτηνίατρος κ. Δασκαλάκης Ερρίκος ενημέρωσε για τον νόμο που αφορά τους σκύλους καθώς και τους κανόνες υγιεινής των ζώων.
 
Στη συνέχεια μίλησε ο γνωστός και ιδιοκτήτης του εκτροφείου της ΄΄Στυγώς΄΄ κ. Σωτήρης Κοπανάς και αναφέρθηκε στη σωστή επιλογή του κουταβιού και δέχτηκε ερωτήσεις που αφορούσαν τους σκύλους φέρμας.
 
Τέλος ο πρόεδρος του Ο.Φ.Ε.Ι. κ. Πεσιλής Φώτης μίλησε για τον ελληνικό ιχνηλάτη, για τις προσπάθειες που κάνει ο Ο.Φ.Ε.Ι., για την ανάδειξη της φυλής καθώς και για τις δράσεις του ομίλου.
 
 
     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΛΛΙΡΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ                                          ΚΛΕΝΙΑΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
 

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα