Αρχική iHunt.gr ΚΥΠΡΟΣ: Αυξάνεται ο αριθμός σκύλων ανά κυνηγό – Ποιες οι αλλαγές…VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ: Αυξάνεται ο αριθμός σκύλων ανά κυνηγό – Ποιες οι αλλαγές…VIDEO

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Η πλειοψηφία της Ολομέλειας της Βουλής των Αντιπροσώπων υιοθέτησε πρόταση νόμου σύμφωνα με την οποία ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας Θήρας και Πανίδας θα μπορεί να επιτρέπει να συνοδεύουν τον κάθε κυνηγό μέχρι τέσσερις σκύλοι.
 
Η πρόταση νόμου, η οποία κατατέθηκε από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Περιβάλλοντος Αδάμο Αδάμου εκ μέρους της Επιτροπής, υπερψηφίστηκε από 40 Βουλευτές. Κατά ψήφισε ο Βουλευτής του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασίας Πολιτών Χαράλαμπος Θεοπέμπτου.
 
Μέχρι σήμερα η νομοθεσία προέβλεπε ότι ο μέγιστος αριθμός κυνηγετικών σκύλων ανά κυνηγό που μπορούσε να επιτρέψει ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας Θήρας ήταν δύο.
 

SVESTONOF

http://www.sigmalive.com/


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα