Αρχική iHunt.gr ΚΥΠΡΟΣ : Τραυματισμός θηροφύλακα σε καταδίωξη

ΚΥΠΡΟΣ : Τραυματισμός θηροφύλακα σε καταδίωξη

από iHunt Team
60761881_2015432028582845_6862290087447625728_n

Σε καταδίωξη κατέληξε η προσπάθεια της Υπηρεσίας Θήρας και Πανίδας να ασκήσει έλεγχο σε ύποπτο όχημα τα ξημερώματα της Δευτέρας (20/5). 
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Υπηρεσίας Θήρας και Πανίδας, ξημερώματα της Δευτέρας (20/5) και πιο συγκεκριμένα στις 03:30 μέλη τα οποία πραγματοποιούσαν περιπολία σε ανοικτή περιοχή της Λευκωσίας, άκουσαν πυροβολισμό και στην συνέχεια εντόπισαν όχημα να κινείται ύποπτα στην περιοχή. 
 
Άμεσα κινητοποιήθηκαν με σκοπό την ανακοπή και τον έλεγχο του οχήματος. Παρόλο που προέβησαν σε όλες τις ενέργειες που ενδείκνυνται σε τέτοιες περιπτώσεις εντούτοις τα πρόσωπα που επέβαιναν στο ύποπτο όχημα δεν υπάκουσαν στα σήματα των θηροφυλάκων, ανέπτυξαν ταχύτητα, κτύπησαν το υπηρεσιακό όχημα και τράπηκαν σε φυγή.
 
Η καταδίωξη σταμάτησε όταν το εν λόγω όχημα, του οποίου τα στοιχεία δίνονται στην δημοσιότητα, εισήλθε σε κατοικημένη περιοχή και υπήρξε κίνδυνος σοβαρού τραυματισμού. 
 
Το όχημα που διέφυγε ήταν μάρκας Νισσάν Τεράνο μακράς βάσεως, ανοικτού χρώματος και η Υπηρεσία Θήρας και Πανίδας καλεί τον οποιοδήποτε μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των προσώπων που επέβαιναν στο όχημα, να επικοινωνήσουν με το Επαρχιακό Γραφείο Λευκωσίας στο 22662428.
 
Αποτέλεσμα του εν λόγω περιστατικού ήταν ο ελαφρύς τραυματισμός ενός θηροφύλακα και υλικές ζημιές σε υπηρεσιακό όχημα.

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα