Αρχική iHunt.gr ΚΥΠΡΟΣ :18.000 κυνηγοί στα βουνά..VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ :18.000 κυνηγοί στα βουνά..VIDEO

από iHunt Team
imagehandler

Περισσότεροι από 18.000 πήραν ανά χείρας τα όπλα τους, αψήφησαν την ζέστη και την υγρασία, και έσπευσαν, από τα ξημερώματα να εξασφαλίσουν τα καλύτερα πόστα σε κάμπους και βουνά, για να κτυπήσουν φάσες και τρυγόνια. 
 
Σε κάποιες περιοχές η κάρπωση θηράματος, ιδιαίτερα σε φάσες κρίθηκε ως ικανοποιητική, ενώ το κυνήγι θα είναι διάρκειας πέντε κυριακάτικών εξορμήσεων μέχρι και τις 16 Σεπτεμβρίου. 
 
Συνεργείο του ΑΝΤ1 βρέθηκε σε περιοχή ελέγχου από μέλη της Υπηρεσίας Θήρας και της Αστυνομίας, οι οποίοι προέβαιναν, από το πρωί, σε ελέγχους. 
 
Οι καταγγελίες αφορούσαν κυρίως, κυνήγι χωρίς την έκδοση άδειας, σε μη επιτρεπόμενες περιοχές, παράνομης κατοχής κυνηγετικού όπλου αλλά και εκπαίδευσης κυνηγετικών σκύλων σε απαγορευμένη περιοχή. 
 
Πάντως, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Υπηρεσίας Θήρας, η ημέρα κύλησε ομαλά, χωρίς τραυματισμούς και χωρίς σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας. 
 

Πηγή : http://www.ant1iwo.com/

Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτό το έντυπο συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα