Αρχική iHunt.gr Κυριακή 29 Μαίου : Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης

Κυριακή 29 Μαίου : Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κοζάνης καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν στην ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ κατά του νέου νομοσχεδίου “ΑΡΓΟΣ” που προωθεί το Υπουργείο Εσωτερικών και στο οποίο προβλέπεται η στείρωση όλων των δεσποζόμενων ζώων άνω του ενός έτους και η απαγόρευση της ερασιτεχνικής εκτροφής.

Παράλληλα, παραδίδει τη διαχείριση των αδέσποτων σε αμφιβόλου διαφάνειας “φιλοζωικές” Μ.Κ.Ο., φροντίζοντας βεβαίως για την επαρκή επιχορήγησή τους με δημόσιο χρήμα. Το Υπουργείο, εάν προχωρήσει στην ψήφισή του θα βάλει τέλος στην εξέλιξη των κυνηγετικών σκύλων και θα θέσει ανυπέρβλητα προβλήματα στη διεξαγωγή της θήρας.

Το νομοσχέδιο αυτό αποτελεί για όλους τους κυνόφιλους, φιλόζωους, κτηνοτρόφους, κυνηγούς, κτηνιάτρους και απλούς πολίτες που αγαπάνε τις γάτες τους και τους σκύλους τους “τη μητέρα των μαχών”. Παρόμοιες πρακτικές δεν έχουν εφαρμοστεί πουθενά αλλού στην Ευρώπη.

Η επιτυχία των εκδηλώσεων διαμαρτυρίας που διεξάγονται αυτή την εποχή σε όλη τη χώρα, θα δημιουργήσει μία δυναμική που δύσκολα θα αγνοηθεί. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29/5/2021 και ώρα 19:00 στην Κεντρική πλατεία της Κοζάνης με την συμμετοχή όλων των Κυνηγετικών Συλλόγων της Δυτικής Μακεδονίας.

Η συμμετοχή των τοπικών τουλάχιστον Συλλόγων θα πρέπει να είναι καθολική. Τηρούμε ευλαβικά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας συνεισφέροντας στην δημόσια υγεία.

190263201 2998638183759250 633983658476015416 n


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα