Αρχική iHunt.gr Κ. Καραγκούνης : Οι κυνηγοί ήταν, είναι και θα είναι οι προστάτες της Ελληνικής φύσης

Κ. Καραγκούνης : Οι κυνηγοί ήταν, είναι και θα είναι οι προστάτες της Ελληνικής φύσης

από iHunt Team
karagkounis

Οι κυνηγοί ήταν, είναι και θα είναι οι προστάτες της Ελληνικής φύσης. Το έργο της θηροφυλακής των Κυνηγετικών Οργανώσεων, αλλά και η μεγάλη συμβολή της κυνηγετικής δραστηριότητας στην πραγματική οικονομία και στην  ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, ιδιαίτερα στην περιφέρεια, καθιστούν το ελεύθερο παραδοσιακό κυνήγι αναπόσπαστο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας.

Οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας οφείλουν να τοποθετηθούν αλλά και να ωθήσουν στην οργάνωση και αυτού του τομέα. Εκπρόσωποι και των δύο πλευρών οφείλουν να συζητήσουν τις απόψεις τους και τις διαφορές τους, προκειμένου να οδηγηθούν σε ένα πλαίσιο και ένα σχέδιο δράσης που θα οριοθετεί και θα προστατεύει και τους κυνηγούς και βέβαια το περιβάλλον!

Η Πολιτεία οφείλει να προστατεύει το περιβάλλον και την άγρια ζωή.

Τέλος δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όλες οι δράσεις των Κυνηγετικών Οργανώσεων χρηματοδοτούνται αποκλειστικά από τους ίδιους τους κυνηγούς, χωρίς να επιβαρύνονται κρατικοί πόροι, ιδιαίτερα στη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας.

 
Κωνσταντίνος Καραγκούνης
Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τη Νέα Δημοκρατία

Print Friendly, PDF & Email

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα