Αρχική iHunt.gr Κ. Μαρκόπουλος : Υπογράφτηκε η απόφαση για την άρση της απαγόρευσης στον Κυπαρισσιακό…VIDEO

Κ. Μαρκόπουλος : Υπογράφτηκε η απόφαση για την άρση της απαγόρευσης στον Κυπαρισσιακό…VIDEO

από iHunt Team
img_0289

demobanner
Πριν από δυο μήνες περίπου ο αναπληρωτής υπουργός περιβάλλοντος κ. Γιάννης Τσίρωνης εξέδωσε μια υπουργική απόφαση σύμφωνα με την οποία απαγόρευε τη θήρα σε μια μια μεγάλη περιοχή του Κυπαρισσιακού κόλπου.
 
Μετά από μεγάλο αγώνα της Γ΄Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου και ειδικότερα του Προέδρου της κ. Κώστα Μαρκόπουλου την ΠΑρασκευή 19 Αυγούστου ο κ. Τσίρωνης υπέγραψε μια νέα απόφαση σύμφωνα με την οποία επιτρέπεται η θήρα στην Α2 ζώνη. Η ζώνη αυτή είναι όλη η δασική περιοχή στην είχε απαγορευτεί το κυνήγι.
 
 
 
“Μετά από πραγματικό αγώνα δρόμου και συνεχών επαφών και διαβουλεύσεων με το Υπουργείο Περιβάλλοντος υπογράφηκε τελικά από τον αρμόδιο Υπουργό κο Γιάννη Τσιρώνη η τροποποίηση της υπ’ αριθ. 25794 υπουργικής απόφασης (ΦΕΚ 141/Δ/2016), με την οποία επιτρέπεται πλέον η θήρα στην ζώνη Α2 του Κυπαρισσιακού κόλπου, δηλαδή σε όλη την παραθαλάσσια δασική περιοχή, καθώς όπως πολύ σωστά στοιχειοθετήθηκε από την Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου, δεν υπήρχε λόγος απαγόρευσης της θήρας στην συγκεκριμένη περιοχή.
 
Ευχόμαστε σε όλους τους κυνηγούς καλή έναρξη και καλή κυνηγετική περίοδο με σεβασμό στο θήραμα και στο φυσικό περιβάλλον, με σεβασμό στους συνάδελφους κυνηγούς και γενικά όλους τους χρήστες γης, τηρώντας τους γραπτούς και άγραφους νόμους και την κυνηγετική δεοντολογία.
 
Επίσης, τους εφιστούμε την προσοχή για την τήρηση των κανόνων ασφαλείας με γνώμονα την ασφάλεια τόσο την δική τους όσο και των υπολοίπων έτσι ώστε να μην υπάρξουν κυνηγετικά ατυχήματα “ δήλωσε ο Πρόεδρος της Γ’ ΚΟΠ κ. Κώστας Μαρκόπουλος.
 

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα