Αρχική iHunt.gr Κ.Σ. Εορδαίας : Συνεχίζονται τα μέτρα απαγόρευσης μετακίνησης για άσκηση θήρας

Κ.Σ. Εορδαίας : Συνεχίζονται τα μέτρα απαγόρευσης μετακίνησης για άσκηση θήρας

από iHunt Team

demobanner

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Εορδαίας ενημερώνει ότι κατά τη προχθεσινή (29/12/2020) ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στα πλαίσια ενημέρωσης των πολιτών, ο αρμόδιος Υφυπουργός κ. Χαρδαλιάς, αναφέρθηκε στη συνέχιση των ειδικών περιοριστικών μέτρων που ισχύουν στην Π.Ε. Κοζάνης και συγκεκριμένα ότι λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου τα μέτρα θα συνεχιστούν στους Δήμους Κοζάνης, Εορδαίας και Βοΐου έως την Τετάρτη 6/1/2021 και ώρα 06:00, ενώ αίρονται από 30/12/2020 το πρωί 06:00 π.μ. τα έκτακτα μέτρα για τους Δήμους Σερβίων και Βελβεντού.

Συνεπώς ο παραλογισμός συνεχίζει, και αυτό που τελικά ισχύει είναι ότι οι κυνηγοί-(κάτοικοι) των Δήμων Κοζάνης, Εορδαίας και Βοΐου λόγο της παράτασης των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας δεν μπορούν να μετακινηθούν με σκοπό το κυνήγι έως την 06:00 π.μ. της 06/01/2021, οπότε και θα επαναξιολογηθούν τα επιδημιολογικά φορτία στους ανωτέρω Δήμους.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Εορδαίας προτρέπει στα μέλη του να ακολουθήσουν τις αποφάσεις τις Πολιτείας σε ότι αφορά τα μέτρα για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Με εκτίμηση,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                        Ο Γεν. Γραμματέας
Κοσμίδης Βασίλειος           Λιούρης Βασίλειος

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα