Αρχική iHunt.gr Κ.Σ. Θεσσαλονίκης : Τηλεδιάσκεψη όλων των κυνηγετικών οργανώσεων

Κ.Σ. Θεσσαλονίκης : Τηλεδιάσκεψη όλων των κυνηγετικών οργανώσεων

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Εδώ και σαράντα μέρες ζούμε σαν κυνηγοί μια κατάσταση παραλογισμού στον χώρο μας. Η κυβέρνηση επιμένει να απαγορεύει κάθε κίνηση για κυνήγι. Έχουμε περιθωριοποιηθεί ουσιαστικά σαν κυνηγοί. Δυστυχώς, οι μέχρι σήμερα προσπάθειες των συλλόγων, των Ομοσπονδιών και της ΚΣΕ, δεν έχουν φέρει κανένα αποτέλεσμα. Παράλληλα, καθημερινά σχεδόν ο κυνηγετικός κόσμος λοιδορείται, αντιμετωπίζεται υποτιμητικά, σαν μια γραφική και κοινωνικά ανύπαρκτη πληθυσμιακή ομάδα. Σχεδόν σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες, που και ασφαλώς αποτελούν πεδίον αναφοράς προόδου για την χώρα μας, το κυνήγι συνεχίζεται, πάντα φυσικά με τις αναγκαίες προφυλάξεις.

Για όλους αυτούς τους λόγους, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, ο μεγαλύτερος σύλλογος Μακεδονίας και Θράκης, διαισθανόμενος όπως και όλοι μας την κρισιμότητα των στιγμών προτείνει ΜΙΑ ΑΜΕΣΗ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ , ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΣΕ.

Στην τηλεδιάσκεψη, που προτείνουμε να διοργανωθεί από την ΚΣΕ και τις κατά περιοχή Ομοσπονδίες, να μπει μια ατζέντα κανόνων και θεμάτων καθώς και έκτακτα θέματα τα οποία ταλανίζουν το κυνήγι στις μέρες μας. Προτείνουμε να μπορούν να συμμετάσχουν μέχρι δύο εκπρόσωποι από κάθε σύλλογο και όλοι όσοι θέλουν από Ομοσπονδίες και ΚΣΕ για να τηρούμε τους κανόνες περί covid. Η διάρκεια της τηλεδιάσκεψης οπωσδήποτε πρέπει να είναι πάνω από 4 ώρες, έτσι ώστε να μπορέσουν να εκφραστούν όλες οι απόψεις, να δοθούν αμοιβαίες εξηγήσεις και να παρθούν αποφάσεις.

Αν οι εποπτεύουσες αρχές μας δεν μπορούν να αναλάβουν τη διοργάνωση της τηλεδιάσκεψης, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης προτίθεται να το αναλάβει αυτός.

Σήμερα, στην ιντερνετική εποχή που ζούμε, με δεδομένες μάλιστα τις απαγορεύσεις της πανδημίας, είναι η μοναδική μας πια ορατή διέξοδος από τα τεράστια προβλήματα. Όταν μάλιστα ξέρουμε όλοι, ότι για να λύσεις ένα πρόβλημα, δεν το ξορκιζεις με επιστολές και διαμαρτυρίες στα ΜΜΕ, ούτε με συνεντεύξεις εσωστρέφειας και απομονωτισμού στα λίγα δικά μας κυνηγετικά φόρουμ.

Για το ΔΣ

Ο πρόεδρος
Παντελάκης Δημήτριος


Σχετικά Άρθρα

7 σχόλια

ΒΑΓΓΕΛΗΣ 17 Δεκεμβρίου, 2020 - 14:50

Η Μαρεβα στον οικο Dior στη ΚΑΛΑΜΑΤΑ κι εμεις στα σπιτια μας………………….

Παγανιάς φωτιος Πάτρα 17 Δεκεμβρίου, 2020 - 15:37

Έτσι και αλλιώς δεν μας βλέπουν καν οι κανόνες ορίζονται απουσία ημών μόνο από την πολιτεία έπαψα να ελπίζω σε μια ορθολογική λύση κρίμα!!!

Παγανιάς φωτιος Πάτρα 17 Δεκεμβρίου, 2020 - 15:50

Παντός μπράβο για την προσπάθεια είμαστε σίγουρα όλοι μαζί!!!!!!!!

Κυνηγος 17 Δεκεμβρίου, 2020 - 17:14

Συνχαριτιρια μαζί και ενωμένοι θα τα καταφέρουμε. Και ας έχει εξαντληθεί η υπομονή μας

Παναγιώτης Παντελακης 18 Δεκεμβρίου, 2020 - 12:10

Ο σύλλογος προτείνει, κανένας εκεί στην ΚΣΕ ακούει η έχουμε ακόμα χρόνο μέχρι τον Αύγουστο του 21?Να ξέρουμε να πάρουμε τάπες άμα είναι να παίζουμε σκοποβολή στα βαρέλια όπως στο Τενεσση – Αμέρικα,γιατί για κυνήγι δε μας βλέπω με αυτή την ηγεσία.

Γιώργος (Κόρινθος) 18 Δεκεμβρίου, 2020 - 14:24

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ. Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ. ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ! ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΠΕΡΙΓΕΛΩΣ ΟΛΩΝ ΠΑΡΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ? ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ Κ.Ε.Κ. ΑΥΤΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ.

ηλιοπουλος κων 19 Δεκεμβρίου, 2020 - 18:23

ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΣΕ !!!!!

Τα σχόλια είναι κλειστά

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα