Αρχική iHunt.gr Κ.Σ. Κέρκυρας :Η κυνηγετική δραστηριότητα δεν συμβάλει στη διασπορά του κορωνιού

Κ.Σ. Κέρκυρας :Η κυνηγετική δραστηριότητα δεν συμβάλει στη διασπορά του κορωνιού

από iHunt Team
11754726_1607901932831950_4502924622604400998_o

demobannerΣυνάδελφοι κυνηγοί,

Με μεγάλη απογοήτευση ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κέρκυρας διαπίστωσε πως για πολλοστή φορά ο Κυνηγετικός κόσμος εμπαίζεται και αντιμετωπίζεται όπως δεν του αξίζει από την Πολιτεία.

Η εξάπλωση της επιδημίας, οδήγησε την Κυβέρνηση να εφαρμόσει μέτρα περιορισμού κυκλοφορίας, αναστολή λειτουργίας καταστημάτων κλπ. Το ενδεχόμενο αυτό η Κυνηγετική Συνομοσπονδία είχε θέση υπόψη των πολιτικών παραγόντων της Χώρας, εισπράττοντας την διαβεβαίωση πως οι υπαίθριες δραστηριότητες όπως το κυνήγι θα εξαιρεθούν από ενδεχόμενες απαγορεύσεις.

Μάλιστα πρόσφατα (πριν 4 μέρες) υπήρξε προς την ηγεσία της ΚΣΕ επικαιροποίηση της εξαίρεσης, κάτι που τελικά, δεν τηρήθηκε.

Θεωρούμε απόλυτα άδικη αυτή την ανακολουθία, αφού οι τεκμηριωμένες θέσεις της κυνηγετικής οικογένειας, οι επιστημονικές διαβεβαιώσεις και η κοινή λογική έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την γενική απαγόρευση.

Τονίσαμε πως το άθλημα του κυνηγίου ασκείται στην ύπαιθρο. Είναι στο σχεδόν σύνολό του μοναχικό, ενώ η δραστηριότητα αυτή αποσυμφορεί τον αστικό ιστό και τις πολυσύχναστες πλατείες και δρόμους από χιλιάδες ανθρώπους.

Δεν ζητήσαμε αγαπητοί συνάδελφοι εξαίρεση ενώ η κοινωνία πλήττεται αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις σε άλλες κοινωνικές ομάδες. Αλλωστε οι κυνηγοί διαχρονικά είναι πάντα δίπλα στους συνανθρώπους τους όποτε τους χρειάστηκαν.

Απλά ΔΕΝ είναι το κυνήγι λόγος εξάπλωσης της πανδημίας, ούτε η άσκησή του απ

Αύριο Δευτέρα, η κυνηγετική οικογένεια, σύσσωμη, θα απευθυνθεί εγγράφως (για πολλοστή φορά) στην Ηγεσία του Υπουργείου αλλά και σε όλους τους Βουλευτές των Νομών της Χώρας αφού εν όψη του Υπουργικού Συμβουλίου της Τρίτης, θα δοθεί μία ακόμη μάχη.

Την Τρίτη αγαπητοί συνάδελφοι, θα μετρήσουμε τους φίλους μας. !

Για το ΔΣ του Κυνηγετικού Συλλόγου Κέρκυρας

Ο Πρόεδρος
ΓΙΩΡΓΟΣ Α. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣPrint Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα