Αρχική iHunt.gr Κ.Σ. Κέρκυρας : Μεγάλη προσοχή στα videos και στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε

Κ.Σ. Κέρκυρας : Μεγάλη προσοχή στα videos και στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε

από iHunt Team
kynhgi_7

demobanner
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κερκύρας, παρακαλεί θερμά (κατ’αρχήν τα μέλη του ) αλλά και όλους τους συναδέλφους κυνηγούς να αποφεύγουν την δημοσίευση φωτογραφιών και βίντεο σκοτωμένων ή και τραυματισμένων θηραμάτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 
Η ανάρτηση τους που προκαλεί μεγάλη αποστροφή και δυσφημίζει την κυνηγετική οικογένεια στο σύνολο της, δεν προσφέρει τίποτε σε κανέναν, ούτε ακόμη σε αυτούς τους λίγους, που ζητούν επιβεβαίωση των ικανοτήτων τους ή και των σκυλιών τους…Ας μάθουν πως η ειρωνεία και η απόρριψη είναι απείρως μεγαλύτερη από την επιβράβευση ορισμένων…. διαδικτυακών φίλων.
 
Ας προτιμήσουν ( τους παρακαλούμε προσωπικά) την ανάρτηση φωτογραφιών και βίντεο με τα σκυλιά τους, τους φίλους τους ή το τοπίο που κυνήγησαν, που για όλους μας είναι τα βασικότερα κίνητρα που μας οδηγούν στο κυνήγι.
 
Καλό ξεκίνημα σε όλους, Ασφαλή και καλά κυνήγια.
 
Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα