Αρχική iHunt.gr Κ.Σ. Καλαμάτας : Οι Έλληνες κυνηγοί δεν έχουν μόνο υποχρεώσεις, έχουν και δικαιώματα

Κ.Σ. Καλαμάτας : Οι Έλληνες κυνηγοί δεν έχουν μόνο υποχρεώσεις, έχουν και δικαιώματα

από iHunt Team

demobanner

Ο Kυνηγετικός Σύλλογος Καλαμάτας ένας από τους μεγαλύτερους κυνηγετικούς συλλόγους της Γ΄ Κ. Ο.Π. εκπροσωπώντας περίπου τους 2.500 κυνηγούς ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ για την απόφαση αυτή που πάρθηκε στις 6/11/2020 από την πολιτεία στο να διακοπεί η δραστηριότητα του κυνηγίου σέ ολόκληρη την επικράτεια της χώρας.

Το κυνήγι είναι μία δραστηριότητα που τελείται αποκλειστικά και μόνο στην ύπαιθρο χωρίς να μπορεί να συντελέσει στην μετάδοση του covid 19. Ο κυνηγός σε κάθε έξοδο του δαπανά χρηματικά ποσά τα οποία στηρίζουν την τοπική οικονομία και όχι μόνο.

Οι κυνηγοί πάντα υπάκουαν στους νόμους του κράτους και μπορούν να ακολουθήσουν όλα τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή της μετάδοσης του ιού.

Οι 170.000 κυνηγοί που δραστηριοποιούνται σέ ολόκληρη την Ελλάδα ζητούν από την πολιτεία να εξαιρεθεί το κυνήγι από τίς απαγορεύσεις του ολικού lock down.

Επισης ζητούν και απαιτούν από την Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος (Κ.Σ.Ε.) να είναι πιο δυναμική στις διεκδικήσεις των Ελλήνων κυνηγών γιατί οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΝΗΓΟΙ δεν έχουν μόνο υποχρεώσεις αλλά και δικαιώματα που δεν θα είναι ούτε ΔΙΚΑΙΟ ούτε ΑΝΕΚΤΟ να παραγραφούν ή να περιφρονηθούν.

Ο Πρόεδρος.

Κωνσταντίνος Μούζος

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα