Αρχική iHunt.gr Κ.Σ. Κασσάνδρας : Συμμετοχή στην κατάσβεση πυρκαγιάς

Κ.Σ. Κασσάνδρας : Συμμετοχή στην κατάσβεση πυρκαγιάς

από iHunt Team

demobannerΟ Κ Σ Κασσάνδρας στα πλαίσια της εθελοντικής πυροπροστασίας εδώ και μια εβδομάδας έχει διαθέσει μέσα και προσωπικό στην διάθεση της πολιτικής προστασίας .

Προχθές μέλη του Κ Σ στον χώρο ευθύνης τους εντόπισαν έγκαιρα φωτιά ,που προήλθε από κεραυνό ,στην περιοχή ΚΥΨΑ και έχοντας καλή γνώση της περιοχής , αν και νύχτα , οδήγησαν τα πρώτα οχήματα που διατέθηκαν από την πυροσβεστική υπηρεσία , στην εστία της φωτιάς .

Εθελοντές κυνηγοί και αγρότες βοήθησαν στην κατάσβεση και κατάφεραν να την θέσουν υπό έλεγχο με ελάχιστα πυροσβεστικά οχήματα ,μιας και ο όγκος της πυρόσβεσης επικεντρώθηκε στην μεγάλη εστία της Φούρκας .

Στην συνέχεια μέλη του συλλόγου ,μαζί με τον ομοσπονδιακό θηροφύλακα που είδη βρισκόταν στην περιοχή , μετέβησαν στην μεγάλη εστία της Φούρκας ,βοηθώντας στην προσπάθεια ελέγχου της πυρκαγιάς .

Αλλά μέλη του συλλόγου μοίραζαν νερά και τρόφιμα στους πυροσβέστες ,και με την καλή γνώση της περιοχής του οδηγούσαν στα σημεία κατάσβεσης .

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους εθελοντικά συμμετείχαν χθες στην κατάσβεση .

Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια εθελοντικής πυροπροστασίας γιατί το δάσος είναι η ζωή μας .Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα