Αρχική iHunt.gr Κ.Σ. Κοζάνης : Απαγορεύεται η μετακίνηση των κυνηγών μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου στην Π.Ε. Κοζάνης

Κ.Σ. Κοζάνης : Απαγορεύεται η μετακίνηση των κυνηγών μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου στην Π.Ε. Κοζάνης

από iHunt Team

demobanner

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κοζάνης ενημερώνει τα μέλη του, ότι λόγω των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας που ισχύουν στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, δεν επιτρέπεται τελικά η μετακίνηση για την άσκηση θήρας έως την λήξη της σχετικής Υπουργικής Απόφασης, δηλαδή έως 30 Δεκεμβρίου.

Σε σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία με εκπρόσωπο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης υπήρξε η ενημέρωση ότι η άρση απαγόρευσης μετακίνησης των κυνηγών όπως αυτή ορίζεται από την πρόσφατη υπουργική απόφαση δεν ισχύει για τους κυνηγούς της περιφερειακής ενότητας Κοζάνης και μόνο.

Μεγάλη η απογοήτευση του κυνηγετικού κόσμου καθώς δεν προβλέφθηκε στην Υ.Α να γίνει αναφορά στις περιοχές που βρίσκονται σε ειδικό καθεστώς.

Συνεχίζει έτσι να ισχύει έως την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου η παράλογη και απαράδεκτη απαγόρευση που ταλαιπώρησε επί μήνες όλο αυτόν τον κόσμο.

Τετάρτη πρωί λοιπόν, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα είναι η επόμενη κυνηγετική εξόρμηση.

Με εκτίμηση,
Το ΔΣ του ΚΣ Κοζάνης

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα