Αρχική iHunt.gr Κ.Σ. Πύλης : Εμπλουτισμός βιοτόπων με πεδινές πέρδικες….VIDEO

Κ.Σ. Πύλης : Εμπλουτισμός βιοτόπων με πεδινές πέρδικες….VIDEO

από iHunt Team

demobannerΤο Δ.Σ του Κ.Σ Πύλης ενημερώνει τα μέλη του ότι σε παγκόσμια κλίμακα η απελευθέρωση θηραμάτων αποτελεί ουσιώδες μέτρο, για τη διατήρηση των πληθυσμών αλλά και για τον εμπλουτισμό περιοχών με επιθυμητά θηραματικά είδη.

Σύμφωνα με έρευνες τα άγρια άτομα που συλλαμβάνονται και απελευθερώνονται έχουν πολλαπλάσια ικανότητα επιβίωσης και αναπαραγωγής σε σύγκριση με τα εκτρεφόμενα και τα προβλήματα από νοσήματα και γενετική υποβάθμιση περιορίζονται.

Ο Κ.Σ Πύλης συμμετέχει στο πρόγραμμα του ΥΠΕΝ για την εκτροφή και επανεγκατάσταση της πεδινής πέρδικας σε περιοχές αρμοδιότητας του Δασαρχείου Τρικάλων. Έτσι σας ενημερώνουμε ότι σήμερα 20 Ιουλίου απελευθερώσαμε τρείς οικογένειες πεδινής πέρδικας με δώδεκα, δεκατέσσερα και δεκαπέντε περδικάκια που γεννήθηκαν και εκτράφηκαν στις εγκαταστάσεις μας με φυσικό τρόπο.

Επειδή είναι πολύ κρίσιμα τα πρώτα 24τετράωρα για την επιβίωσή τους θα παρακαλούσαμε όποιο μέλος μας, κυνηγό ή απλό πολίτη αντιληφθεί κάτι να επικοινωνήσει με το σύλλογο.

Ακολουθεί βίντεο και φωτογραφίες.

Με σεβασμό προς την πανίδα το Δ.Σ του Κ.Σ. ΠύληςPrint Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα