Αρχική iHunt.gr Κ.Σ. Πύλης : Ζήτω η 25η Μαρτίου 1821

Κ.Σ. Πύλης : Ζήτω η 25η Μαρτίου 1821

από iHunt Team

demobanner

Ανήκουμε σε μια χώρα που είναι μικρή στο χώρο, αλλά απέραντη στο χρόνο. Είναι ένα μικρό κομμάτι γής και όπως την προσδιόρισε ο Γιώργος Σεφέρης, είναι ένα πέτρινο ακρωτήρι στη Μεσόγειο, που δεν έχει άλλα αγαθά παρά τον αγώνα του λαού, τη θάλασσα και το φως του ήλιου.

Γι’ αυτό τον αγώνα του λαού βρεθήκαμε σήμερα στο σύλλογο. ελάχιστοι σεβόμενοι τα μέτρα λόγω επιδημίας, για να τον θυμηθούμε, να τον τιμήσουμε, να εκφράσουμε το σεβασμό μας στους αγωνιστές, αλλά και σε όλους εκείνους που κράτησαν στην καρδιά τους άσβεστη τη φλόγα της λευτεριάς.

Τιμώντας τα 200 χρόνια από την επανασύσταση του έθνους με την έναρξη της επανάστασης του 1821, αποφασίσαμε φέτος η έπαρση της Σημαίας στο σύλλογό μας να είναι ανάλογη του εορτασμού, ώστε να μην περνά απαρατήρητη, με την προσδοκία όσοι τη δουν να θυμηθούν ό,τι το παρόν της Πατρίδας μας είμαστε εμείς και τα παιδιά μας το μέλλον που θα μεταφέρουν όλα τα χαρακτηριστικά της ελληνικής φυλής και της ελληνικής ψυχής καθιστώντας σαφές ότι μόνο μέσα από την παιδεία θα γίνουμε ελεύθεροι άνθρωποι και όποιος είναι ελεύθερος σκέφτεται καλά και άρα ενεργεί σωστά.

Ας εμπνευστούμε όλοι μαζί τα ιδανικά του ΄21 καθώς και τις διαχρονικές αξίες του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας για να ξαναλάμψει το Ελληνικό Φως και να κερδίσουμε το σεβασμό που μας αρμόζει.

ΖΗΤΩ Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

Με τιμή το Δ.Σ. του Κ.Σ. Πύλης

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα