Αρχική iHunt.gr Κ.Σ. Πύλης : Κρέας αγριόχοιρου στο γηροκομείο Τρικάλων

Κ.Σ. Πύλης : Κρέας αγριόχοιρου στο γηροκομείο Τρικάλων

από iHunt Team

demobannerΤην Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022 ολοκληρώθηκε η δράση προσφοράς, αλληλεγγύης και βοήθειας, που αποφάσισε και υλοποίησε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Πύλης για την στήριξη των συνανθρώπων μας στο Γηροκομείο Τρικάλων, με την παράδοση κρέατος αγριογούρουνου που συγκεντρώθηκε από μέλη και φίλους του συλλόγου στο γραφείο μας.

Η παράδοση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής από τον Πρόεδρο και μέλη του Συλλόγου.

Η κίνηση αυτή εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο υλοποίησης δράσεων των πρωτοβουλιών του Συλλόγου μας για τη στήριξη φορέων που δραστηριοποιούνται στη φροντίδα ευπαθών κοινωνικών ομάδων ή ομάδων που επλήγησαν από σεισμούς ή λοιπές καταστροφές.

Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη αλλά και τους φίλους κυνηγούς που ένθερμα συνεισέφεραν ανιδιοτελώς και συμμετείχαν ουσιαστικά και έμπρακτα στην προσπάθειά μας να καταστήσουμε την αλληλεγγύη και τη σκέψη στο συνάνθρωπό μας μέλημα στη ζωή μας.

Θα ακολουθήσει παρόμοια κίνηση σε ανάλογα γηροκομεία ή δομές στήριξης σε όμορους νομούς.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση το Δ.Σ του Κυνηγετικού Συλλόγου ΠύληςPrint Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα