Αρχική iHunt.gr Κ.Σ. Πύλης : Προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης στους σεισμόπληκτους

Κ.Σ. Πύλης : Προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης στους σεισμόπληκτους

από iHunt Team

demobanner

Ο υλιστικός πολιτισμός κι οι κοινωνικές συγκυρίες οδήγησαν για μακρό χρονικό διάστημα τον άνθρωπο σε μια ατομική προσέγγιση της ζωής και στη έξαρση εγωκεντρικών συμπεριφορών.

Παρόλα αυτά η συλλογικότητα, το αίσθημα της αλληλεγγύης και η ανάγκη της προσφοράς αποτελούν επίσης όψεις της ζωής του ανθρώπου.

Έτσι το Δ. Σ του Κ. Σ. Πύλης αποφάσισε ομόφωνα να προσφέρει είδη πρώτης ανάγκης στους πληγέντες από το σεισμό. Όσοι κυνηγοί μέλη μας, απλοί πολίτες του Δήμου μας, φίλοι και όσοι άλλοι επιθυμούν να βοηθήσουν στην προσπάθειά μας αυτή για συγκέντρωση υλικών να απευθυνθούν στα γραφεία του συλλόγου μέχρι την Παρασκευή 12 του μηνός και ώρες από 09:30 έως 13:30 ή στο τηλ 6936501269.

Στην προσπάθεια μας αυτή συμβάλλουν και οι υπόλοιποι Κυνηγετικοί σύλλογοι Θεσσαλίας με συντονιστή την Κυνηγετική Ομοσπονδια Θεσσαλίας. Με εκτίμηση Το Δ. Σ του Συλλόγου.

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα