Αρχική iHunt.gr Κ.Σ. Πύλης : Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η επανεγκατάσταση της πεδινής πέρδικας…VIDEO

Κ.Σ. Πύλης : Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η επανεγκατάσταση της πεδινής πέρδικας…VIDEO

από iHunt Team

demobannerΤο Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης ενημερώνει τα μέλη του ότι, σε συνέχεια του προγράμματος του ΥΠΕΝ για την εκτροφή και επανεγκατάσταση της πεδινής πέρδικας σε περιοχές αρμοδιότητάς μας και του Δασαρχείου Τρικάλων, προχωρήσαμε την Παρασκευή 05 Νοεμβρίου σε απελευθερώσεις, με την παρουσία του υπευθύνου θήρας του Δασαρχείου κύριου Μάνιου Νικόλαο.

Οι πέρδικες αυτές γεννήθηκαν και εκτράφηκαν στις εγκαταστάσεις μας με φυσικό τρόπο. Παρακαλούμε τους φίλους κυνηγούς, επειδή τα πρώτα 24τράωρα είναι πολύ κρίσιμα για την επιβίωσή τους, εάν αντιληφθούν κάτι να επικοινωνήσουν με το σύλλογο.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι σε κάποια πουλιά έχουν τοποθετηθεί πομποί παρακολούθησης για να μπορούμε να παρακολουθούμε την εξέλιξη της πορείας τους. Ακολουθούν δύο βίντεο: ένα εκτροφής και αυτό της απελευθέρωσης.

Με εκτίμηση το Δ.Σ του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης..Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα