Αρχική iHunt.gr Λαθροθήρευαν το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων

Λαθροθήρευαν το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων

από iHunt Team
15731789_1149008338550207_4781447485487973389_o

demobanner

Το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016 οι Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου Φούτρης Νικόλαος και Ξυδιάς Εμμανουήλ με περιοχή ευθύνης τους Κυνηγετικούς Συλλόγους Τρίπολης και Άστρους αντίστοιχα κατά την άσκηση των καθηκόντων τους στην περιοχή του Δ.Δ. Μαρμαριάς εντόπισαν περί ώρα 21:30 ένα άτομο να κινείται πεζό φωτίζοντας τα γύρω χωράφια με προβολέα.
 
Παρακολουθώντας διακριτικά τις κινήσεις του προσπάθησαν να τον πλησιάσουν και μία ώρα μετά κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, διαπιστώνοντας ότι στα χέρια του κρατούσε ένα κυνηγετικό όπλο τύπου καραμπίνα έτοιμο προς χρήση, ενώ στην κάνη ήταν προσαρτημένος ένας φορητός προβολέας. 
 
Κατά τον έλεγχο η καραμπίνα βρέθηκε γεμάτη με οκτώ (8) φυσίγγια, ιδανικά για την θήρα του αγριόχοιρου, καθώς επίσης ο δράστης στην μέση του έφερε φυσιγγιοθήκη με 17 φυσίγγια, που επίσης προορίζονταν για την θήρα αγριόχοιρου.
 
Υπεβλήθη η σχετική μήνυση εναντίον του για παράνομη θήρα, καθώς επίσης κατασχέθηκαν τα παράνομα μέσα όπως προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία, ενώ με εντολή του Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος προς παραπομπή του σε τακτική δικάσιμο.Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα