Αρχική iHunt.gr Λαθροθηρία αγριόχοιρου με θηλιές σε καταφύγιο στη Χαλκιδική

Λαθροθηρία αγριόχοιρου με θηλιές σε καταφύγιο στη Χαλκιδική

από iHunt Team

demobannerΟ θηροφύλακας του Κυνηγετικού Συλλόγου Κασσάνδρας δέχτηκε πληροφορίες τις προηγούμενες ημέρες για Θήρα αγριόχοιρου με συρματοθηλιές εντoς του ΚΑΖ (καταφύγιο άγριας ζωής) σε περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

Μετά από παρακολούθηση πολλών ημερών σήμερα 16 Δεκεμβρίου και ώρα 8:30 εμφανίστηκε αλλοδαπός να ελέγχει τις θηλιές. Ο θηροφύλακας αιφνιδίασε τον ύποπτο για να προβεί σε έλεγχο. Ο ύποπτος τράπηκε σε φυγή και στην προσπάθεια του να ξεφύγει το όχημα εξετράπη της πορείας του λόγω ολισθηρότητας του δρόμου.

Κατασχέθηκαν οι συρματοθηλιές και προέβησαν οι απαραίτητες ενέργειες.

Παρόλο τις δύσκολης οικονομικής κατάστασης που οδήγησε σε απόφαση αναστολής σύμβασης των ομοσπονδιακών θηροφυλάκων ο ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ συνεχίζει το έργο τις πάταξης τις λαθροθηρίας με τον ιδιωτικό φύλακα θήρας.

Η προσπάθεια θηροφύλαξης θα συνεχιστεί με αμείωτο ρυθμό λόγο τις έκρυθμης κατάστασης που δημιούργησε η αναστολή των ομοσπονδιακών θηροφυλάκων.Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα