Αρχική iHunt.gr Λαθροθηρία αγριόχοιρου με ….παπάκι

Λαθροθηρία αγριόχοιρου με ….παπάκι

από iHunt Team
70790197_3083526608355317_8200679395271114752_n

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Την Πέμπτη 12/9/19 και περί ώρα 19.40, ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας κ. Ηλιόπουλος Δημήτριος δέχτηκε τηλεφωνική καταγγελία ότι ένα άτομο, στην θέση ‘Παναγιά’ Τ.Κ. Μέλπειας του Δήμου Οιχαλίας, θήρευσε παράνομα έναν αγριόχοιρο, τον οποίο μάλιστα φόρτωσε σε ένα μηχανάκι –παπάκι με σκοπό να τον μεταφέρει!!!
 
Επειδή ο θηροφύλακας ήταν κοντά στην περιοχή αυτή, έσπευσε άμεσα και πράγματι είδε το άτομο αυτό να οδηγεί ένα παπάκι, να έχει κρεμασμένο κυνηγετικό όπλο στην πλάτη και στην «ποδιά» του να έχει φορτωμένο τον σκοτωμένο αγριόχοιρο!!! Αναγνώρισε το άτομο αυτό και του έκανε σήμα να σταματήσει. Όμως αυτός τον αγνόησε και διέφυγε, τρεπόμενος σε φυγή.
 
Άμεσα ο θηροφύλακας ενημέρωσε για το συμβάν το Α/Τ Οιχαλίας και κινήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου για την ανεύρεσή του. Στην συνέχεια υπεβλήθη εναντίον του η σχετική μήνυση όπως προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις του Δασικού και Ποινικού Κώδικα.

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα