Αρχική iHunt.gr Λαμία: Το αγριογούρουνο, οι “κλέφτες” ο σκύλος και η αστυνομία…VIDEO

Λαμία: Το αγριογούρουνο, οι “κλέφτες” ο σκύλος και η αστυνομία…VIDEO

από iHunt Team

demobanner

Αντιμέτωποι με ένα μεγάλο αγριογούρουνο ήρθαν αργά το βράδυ της Πέμπτης δύο φίλοι οι οποίοι είχαν βγάλει βόλτα με το αυτοκίνητο τους στην περιοχή του Αφανού.

Λίγο μετά τις 23.00 το μεγαλόσωμο ζώο εμφανίστηκε μπροστά τους, μέσα στα σπίτια στην περιοχή του Αφανού. Και ενώ μετά την αρχική θέα του άγριου ζώου θεώρησαν ότι το τελευταίο είχε αποχωρήσει, κατέβηκαν από το όχημα προκειμένου να συνεχίσουν πεζοί.

Το αγριογούρουνο όμως φαίνεται πως είχε άλλα σχέδια. Εμφανίστηκε ξανά μπροστά τους. Φοβούμενοι τα χειρότερα με την βοήθεια ενός γείτονα αμόλησαν ένα σκύλο δίωξης προκειμένου το άγριο ζώο να τραπεί σε φυγή εκτός της κατοικημένης περιοχής. Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη. Εν αντιθέσει, αφού ο σκύλος πήρε στο κατόπι το αγριογούρουνο, το τελευταίο εγκλωβίστηκε σε ένα οικόπεδο με βάτα για λίγη ώρα.

Εκείνη την ώρα επικράτησε ο χαμός. Ο σκύλος γαύγιζε συνεχώς με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αναστάτωση και οι περίοικοι να ανησυχήσουν. Κάποιοι μάλιστα θεώρησαν ότι… κλέφτες προσπαθούσαν να εισέλθουν σε κάποιο σπίτι και ο σκύλος τους πήρε “χαμπάρι” με αποτέλεσμα να καλέσουν την αστυνομία. Η ΕΛ.ΑΣ έφτασε στο σημείο αλλά το μεγαλόσωμο ζώο είχε προλάβει και είχε εξαφανιστεί εκτός κατοικημένης περιοχής.

Άνετα πλέον, παρόμοια περιστατικά, τα λέμε καθημερινότητα ακόμη και στην πόλη της Λαμίας.

Πηγή : https://lamianow.gr/

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα