Αρχική iHunt.gr Λαμία: Σκυλί δάγκωσε στο πόδι και έστειλε στο νοσοκομείο γνωστό γιατρό

Λαμία: Σκυλί δάγκωσε στο πόδι και έστειλε στο νοσοκομείο γνωστό γιατρό

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Από τον περίπατο της καραντίνας στο Νοσοκομείο…

Θύμα δαγκώματος σκυλιού έπεσε ο Λαμιώτης Καρδιολόγος Λεωνίδας Αναγνωστόπουλος στη βόλτα που έκανε στον νέο περιφερειακό δρόμο του Προφήτη Ηλία, όπως περιγράφει ο ίδιος σε καταγγελία του.

Το δάγκωμα όπως φαίνεται και στη φωτογραφία ήταν αρκετά βαθύ και ο ίδιος εκεί που ήθελε να απολαύσει το περπάτημα βρέθηκε σε Νοσοκομείο, να αγοράζει φάρμακα και να υποβάλλεται σε αγωγή!

Διαβάστε τι καταγγέλλει ο ίδιος ο κ. Αναγνωστόπουλος:

«Τρίτη 24 Νοεμβρίου 3 το μεσημέρι.

Μόνη διέξοδος στην καραντίνα και την κατάθλιψη της περιόδου που ζούμε ένας περίπατος στον πνεύμονα της πόλης μας στον περιφερειακό του Αγίου Λουκά και τον Προφήτη Ηλία μιας και είναι τα πάντα κλειστά.

Δυστυχώς όμως στη Λαμία είναι επικίνδυνο σπορ το περπάτημα για τους δημότες αυτής της πόλης.

Την σημερινή βόλτα συμπλήρωσε το δάγκωμα από αδέσποτα(?)-δεσποζόμενα(?) σκυλιά μέσα στον αστικό ιστό της πόλης(!!) με όλες τις συνέπειες (Νοσοκομείο, φάρμακα, ακινησία κλπ).

Ένα περπάτημα μας έμεινε. Να το πληρώνουμε με αίμα?

Υπάρχει Δημοτική η άλλη αρχή που νοιάζεται για την ασφάλεια των Λαμιωτών η μήπως να κλειδαμπαρωθούμε και να βιδωθούμε στους καναπέδες με όλες τις συνέπειες?

Λεωνίδας Αναγνωστόπουλος

Καρδιολόγος, FESC»

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα