Αρχική iHunt.gr ΛΑΟΤΚΙ και ποδηλάτες για την πανώλη των χοίρων

ΛΑΟΤΚΙ και ποδηλάτες για την πανώλη των χοίρων

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Πραγματικά έχουν χάσει το μπούσουλα στην κυβέρνηση. Και ακόμη δεν ξεκίνησε καλά καλά η ανασχηματισμένη.
Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό που ζούμε ως κυνηγοί. Εκτός αν μας θεωρούν τόσο δεδομένους ηλίθιους και εντελώς νούμερα , ώστε να υπολογίζουν στα σοβαρά να μας ξεγελάσουν πάλι με ψεύτικες χάντρες και πλαστικά καθρεφτάκια.

Σύσκεψη συνεκάλεσε η νέα υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κα Φωτεινή Αραμπατζή , η συνονόματη του δικού μας προέδρου, για την αντιμετώπιση της πανώλης των χοίρων. Καλά μέχρι εδώ και μπράβο της. Εκεί που δεν ξέρει κανείς αν πρέπει να γελάει ή να κλαίει για την κυβέρνηση μας, είναι ότι στη σύσκεψη αποφασίστηκε να «εξεταστεί σε συνεργασία με τα συναρμόδια Υπουργεία Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Υγείας, η εκ νέου κατ’ εξαίρεση, για λόγους δημοσίου συμφέροντος, θήρευση αγριόχοιρων, μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου 2021 στις Περιφερειακές Ενότητες, που συνορεύουν με την εστία».

Το γράφουν και ούτε ντρέπονται για αυτά που αποφασίζουν, ούτε έχουν συναίσθηση των πράξεων τους. Ποια θήρευση και εξαίρεση μωρέ;

Ποια κυβέρνηση απαγόρευσε στους κυνηγούς να βγαίνουν στο βουνό? Ποιος απαγόρεψε τη θήρα? Ποια εκ νέου εξαίρεση; Που ζούνε όλα αυτά;

Από πού στο διάολο τους μάζεψε ο Μητσοτάκης και θέλει να μας σώσει και από την πανώλη των χοίρων;

Το κυνήγι έλαβε τέλος κυρία Φωτεινή μας με τις αποφάσεις της κυβέρνησης σας. Όσο για την πανώλη υπάρχει λύση.

Ποδηλάτες, ορειβάτες που έχουν το ελεύθερο να βολτάρουν στο βουνό θα συνδράμουν, μαζί με τις ομάδες των υπερήφανων ΛΟΑΤΚΙ , ώστε να εξαλειφθεί η πανώλη από τα βουνά μας.

Τις τους θέλετε τους κυνηγούς? Να κολλήσουν τα αγριογούρουνα και κορονοιό εκτός από την πανώλη;

Οι ΛΟΑΤΚΙ θα σας σώσουν. Τώρα που έχουν τα πάνω τους και καμαρώνουν για την στελέχωσης της κυβερνητικής μηχανής, ας βάλουν και ένα χεράκι να σας βγάλουν ασπροπρόσωπους. Οι δε ποδηλάτες και ορειβάτες , που είναι τόσο σημαντική κοινωνική ομάδα θα βοηθήσουν την κυβέρνηση στα δύσκολα.

Οι κυνηγοί τελειώσαμε, για την ακρίβεια ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ, για φέτος.

Ελπίζω να μην τολμήσουν κάποιοι δικοί μας να μετατραπούν σε τηγανόψαρα και να πηδήξουν στο τηγάνι , χωρίς καν αγκίστρια και δολώματα.

Κανένας κυνηγός δεν πρέπει να συμμετέχει στις ομάδες του Σερίφη για να γίνεται μάγκας και καραμπουζοκλής και εμείς οι χρήσιμοι ηλίθιοι. Ας φτιάξει συνεργεία διάσωσης για τα βουνά της Ροδόπης με ποδηλάτες και ΛΟΑΤΚΙ.

Αν θέλει η κυρία Φωτεινή να περιορίσει τους αγριόχοιρους ας στείλει τους υπαλλήλους του Υπουργείου της. Και ο κος Αμυράς ομοίως, αν δεν του φτάνουν οι ποδηλάτες για τα συνεργεία δίωξης αγριόχοιρων ας στείλει τους υπαλλήλους των Υπηρεσιών του. Χιλιάδες είναι και είναι και αρμόδιοι να το κάνουν.

Η κοροϊδία έλαβε τέλος. Αν θέλουμε να είμαστε σοβαροί και να διατηρήσουμε στοιχειώδη αξιοπρέπεια ως κυνηγοί αυτό μόνο χρειάζεται να πούμε.

Τέλος η συνεισφορά μας…ΛΑΟΤΚΙ και βίγκαν θέλετε; Με αυτούς θα πορευθείτε.

Και δεν χρειάζεται να κυνηγάτε την νόσο κα Φωτεινή. Αρκεί που κυνηγάτε τους κυνηγούς ως κυβέρνηση. Αλλά το ότι θα εξετάσετε το θέμα της θήρας ως λύση νομίζω ότι φτάνει. Και μόνο που θα συζητήσετε για την ύπαρξη κυνηγών αρκεί. Οι ΛΟΑΤΚΙ θα φρίξουν, οι βίγκαν και οι αντικυνηγοί θα βγάλουν έρπη στο άκουσμα της λέξης κυνήγι, οι ζωόφιλοι θα αρρωστήσουν, αλλά στο τέλος θα δεχτούν να βγούν στο βουνό για να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της πανώλης. Τόσα και τόσα κάνατε γιαυτούς δεν πρέπει να ανταποδώσουν;

Βάλτε και τους ποδηλάτες στο σύστημα, μαζί με τους ορειβάτες που ξέρουν από βουνά και να η σωτηρία από την πανώλη των χοίρων.

Le Chasseur

 


Σχετικά Άρθρα

10 σχόλια

Hunterman 13 Ιανουαρίου, 2021 - 20:39

Πέστα μπράβο σου. Τώρα δεν κολλάνε οι κυνηγοί, ε; Το κυνήγι για τον αγριόχοιρο έχει ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΥΡΙΟΙ και ΚΥΡΙΕΣ. Τουλάχιστον για τα θηραματα της ρυθμιστικης. Φυσικά το κυνήγι τέλος για φέτος και όταν λέμε τέλος λέμε τέλος. Όχι όπως μας βολεύει. Να σας βοηθήσουν αυτοί που είπε ο κ συνκυνηγός. Το κυνήγι τέλος και μαζί και του χρόνου.

Dimitris 13 Ιανουαρίου, 2021 - 20:46

Η κσε να μην κάνει το λάθος και δεχθεί να συμμετάσχει γιατί τότε βγάζει αληθινούς όσους ελεγαν ότι η απαγόρευση για το κυνήγι έγινε με την σύμφωνη γνώμη της!Οσο για την παράταση του αγριοχοιρου καλά είναι να ξέρει η κσε ότι δεν τρώμε κουτόχορτο και να το μαζέψει

Παναγιωτης 13 Ιανουαρίου, 2021 - 20:52

Μπράβο το κείμενο είναι σοβαρό ελπίζω και οι αποφάσεις που θα παρθουν απο εμάς Τους κυνηγούς να είναι και αυτές σοβαρές!

Παγανιάς φωτιος Πάτρα 13 Ιανουαρίου, 2021 - 20:54

ΕΥΓΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ !ας ελπίσουμε στην σύνεση των βορείων συναδέλφων!

Νικος 13 Ιανουαρίου, 2021 - 21:33

Μπράβο φίλε μου εσύ καλά τα λες και ελπίζουμε όλοι οι κυνηγοί που βρίσκονται σε αυτές τις τοποθεσίες να πράξουν σωστά ούτε ένα φυσσιγι να μην ριχθει για να βοηθήσει αυτούς που μας έκλεισαν μέσα για το “καλό του τόπου” να πάρουν τα όπλα να πάνε να περιορίσουν του αγριόχοιρους τώρα ο Αδωνης και η υπόλοιπη παρέα!!!

Ζαφειριος .βαμβακουσης 13 Ιανουαρίου, 2021 - 21:36

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ…..!!!! ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ…..!!!! . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΤΟ IHUNT…. !!! ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΩ..ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΡΘΡΑ…ΠΧ.ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ….. !! ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΓΝΩΣΕΙ ΤΗΣ ..ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ….!!! Η ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ??? ΕΔΩ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ??? ( ΑΝ ΠΑΡΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ …Η ΑΝ ΞΕΡΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ. ΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩ..)

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΆ 13 Ιανουαρίου, 2021 - 22:38

ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΑΝΟΦΑΓΟΥΣ!ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΏΣ.ΤΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΣΑΛΑ ΞΕΣΤΟΜΙΖΟΥΝ?ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΡΆΣΕΙΣ.ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΓΙΑ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ;ΑΣ ΠΑΝΕ Ο ΝΙΚ ΧΑΡΝΤ ΜΕ ΑΜΥΡΑ ΠΕΤΣΑ ΚΑΙ ΠΑΓΑΝΙΕΡΗ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ!

Δημήτρης 14 Ιανουαρίου, 2021 - 14:32

Αντί αυτά να τους τα πει η ΚΣΕ με τον εξαφανισμένο πρόεδρο, τους τα λέει το ihunt!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 14 Ιανουαρίου, 2021 - 20:06

Το άρθρο σας είναι εμπαθές, ρατσιτικό και προσβάλλει την κυνηγετική οικογένεια. Δεν έχουν καμμία σχέση ούτε οι ποδηλάτες ούτε LOATKI ούτε οι vegan για αυτό που συμβαίνει σήμερα. Θα μπορούσατε να εναντιωθείτε στα πολιτικά πρόσωπα που αποφασίζουν και όχι σε άτομα και ομάδες που έχουν δικαίωμα να ζουν τη ζωή τους ακριβώς όπως κάθε πολίτης. Τελικά το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι ακριβώς αυτό: δεν έχουμε μάθει να δεχόμαστε το διαφορετικό και θέλουμε όλοι να έχουν την ίδια άποψη με εμάς, αλλιώς τους κατηγορούμε και τους χλευάζουμε. Προσωπικά τουλάχιστον θεωρώ ότι το άρθρο με προσβάλλει σαν κυνηγό…..

Duckaholic 15 Ιανουαρίου, 2021 - 20:12

Και λίγα λες!!
ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΣ!!!!!
Και μόλις τελειώσουν με τα αγριογούρουνα ας ξεκινήσουν με την επανενταξη ενδημικων θηραματων

Τα σχόλια είναι κλειστά

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα