Αρχική iHunt.gr Λεμεσός: «Παπουτσωμένη» αλεπού γίνεται viral…VIDEO

Λεμεσός: «Παπουτσωμένη» αλεπού γίνεται viral…VIDEO

από iHunt Team
alepoy

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Επιβεβαιώνονται με το πιο τρανταχτό τρόπο τα παράπονα των πολιτών στο «24h» λίγο πριν την εκπνοή του καλοκαιριού,  για την ύπαρξη αλεπούδων στην  Λευκωσία. Χθες βράδυ βόλταρε μια στην δική μου γειτονιά και σήκωσε τους κατοίκους στο πόδι.
 
Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Υπηρεσίας Θήρας και Πανίδας, Πέτρος Αναγιωτός είχε επιβεβαιώσει τις πληροφορίες για ύπαρξη αλεπούδων στην πρωτεύουσα αναφέροντας ότι: «ως Υπηρεσία παρεμβαίνει εκεί που χρειάζεται σε κτηνοτροφικές μονάδες και υποστατικά».
 
Aλεπού όμως εντόπισε και άντρας απο την Λεμεσό, εξασφαλίζοντας μάλιστα και οπτικό υλικό. Αυτή η αλεπού δεν ήταν τρομαγμένη, αλλά αρκετά πονηρή  και όπως φαίνεται «καλά εκπαιδευμένη από τον στρατό», όπως λέει και ίδιος στο βίντεο που έχει αναρτήσει. Το τελικό αποτέλεσμα;…Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:
 

SVESTONOF
Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του 2016 παρατηρήθηκε αύξηση της τάξης του 77% ο πληθυσμός της αλεπούς στην Κύπρο.
 
Της Νικολέτας Χρήστου
 
Πηγή : https://24h.com.cy


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα