Αρχική iHunt.gr Λύκοι σε μπεκατσότοπο στη Δράμα….. VIDEO

Λύκοι σε μπεκατσότοπο στη Δράμα….. VIDEO

από iHunt Team
01562

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Ο υπερπληθυσμός των λύκων είναι ένα αδιαμφησβήτητο γεγονός που το βιώνουν όλοι οι άνθρωποι που δραστηριοποιούνται στη φύση.
 
Είτε αυτοί είναι κτηνοτρόφοι, είτε γεωργοί είτε κυνηγοί. Τα κοπάδια των κτηνοτρόφων και τα κυνηγόσκυλα έχουν γίνει λουκούλλεια γεύματα για τους λύκους είτε αυτοί είναι καθαρόαιμοι είτε είναι υβρίδια.
 
Στη Γαλλία, στη Γερμανία, στη Σουηδία το κράτος διαχειρίζεται τον πληθυσμό των λύκων όταν αυτοί ξεπερνούν τα επιτρεπτά όρια.
 
Στην Ελλάδα;
 
Στην Ελλάδα ο λύκος παραμένει στο κόκκινο βιβλίο ως είδος προς εξαφάνιση και ούτε στη διαδικασία της καταμέτρησης του πληθυσμού του λύκου δεν προχωράει το κράτος. Τα γουρουνόσκυλα είναι πρώτα στην προτίμηση των λύκων και ακολουθούν οι σκύλοι φέρμας.
 
Το video που ακολουθεί το τράβηξε υλοτόμος σε εξαιρετικό μπεκατσότοπο στο νομό Δράμας. Αξίζει να σημειωθεί ότι συνολικά ήταν έξι λύκοι στην συγκεκριμένη αγέλη…
 

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα