Αρχική iHunt.gr Λύκος βολτάρει μέρα μεσημέρι στον Θεσσαλικό κάμπο…VIDEO

Λύκος βολτάρει μέρα μεσημέρι στον Θεσσαλικό κάμπο…VIDEO

από iHunt Team
wolf

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον φίλο και συνάδερφο Κώστα Μπρόζο . Σήμερα το πρωί 01/11/18 και γύρω στις 09:30 το πρωί βρέθηκε λίγο έξω από το χωριό Δέντρα Φαρσάλων, ουσιαστικά μεταξύ των χωριών Δέντρα και Αμπελειάς, στα κτήματα του για αγροτικές εργασίες. Εκεί λοιπόν εντόπισε δύο ιδιαίτερα μεγαλόσωμους λύκους που δεν έδειχναν τον παραμικρό φόβο και ανησυχία για την παρουσία του τρακτέρ τόσο κοντά τους και ας ήταν η απόσταση μικρότερη των 10 μέτρων από το πρώτο ζώο.
 
Ο Κώστας λοιπόν έβγαλε το κινητό του και  βιντεοσκόπησε τα “σπάνια” και “ντροπαλά” αγρίμια που “πάντα προσπαθούν να αποφεύγουν τους ανθρώπους” και “κυκλοφορούν μόνο την νύχτα ” (έτσι φροντίζουν να λένε οι Μ.Κ.Ο για ευνόητους λόγους, άσχετα αν δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά).
 
Ο Κώστας συνεχίζει λέγοντας ότι κατά καιρούς άκουγε από κτηνοτρόφους παράπονα για φαγωμένα ζώα, όπως επίσης και για περίεργη αφύσικη συμπεριφορά των λύκων καθώς δεν φοβούνται τα αυτοκίνητα και συχνά πυκνά εντοπίζονται να κάνουν βόλτες δίπλα στα χωριά, ωστόσο δεν είχε προσωπική άποψη μιας και δεν είχε συναντήσει λύκους ο ίδιος. Να λοιπόν που πρωί πρωί με την καλημέρα και για τον καλό μήνα είχε ένα πολύ κοντινό τετ α τετ με 2 από τα “σπάνια” και “υπό εξαφάνιση” “ντροπαλά” αγρίμια.
 
Δείτε το video…
 

SVESTONOF

του Αλέξανδρου Παλαιολόγου για το iHunt.gr


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα