Αρχική » Grid with Sidebar » Λύκος κατασπάραξε 77χρονη στη Ρωσία

Λύκος κατασπάραξε 77χρονη στη Ρωσία

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Μια συνταξιούχος ΦΑΓΩΘΗΚΕ απο λυκο,ενώ ήταν μόλις 50 μέτρα από το σπίτι της όταν δέχτηκε την θανατηφόρο επίθεση από το αγρίμι.Τα μισοφαγωμένα υπολείματα της 77χρονης Lima Ankudinova βρέθηκαν σε μια λίμνη αίματος,το επόμενο πρωί από τους έντρομους γείτονες της.Η άτυχη ηλικιωμένη γυναίκα επέστρεφε στο σπίτι της μέσα από το παχύ χιόνι, όταν δέχθηκε επίθεση από το ζώο, το οποίο τώρα διώκεται από ένοπλους αστυνομικούς.Ένας γείτονας περιέγραψε πώς βρήκε την κυρία Ankudinova με το ένα πόδι να λείπει τελείως και το άλλο εν μέρει φαγωμένο και ξεσκισμένο κυριολεκτικά.Ο 68χρονος γείτονας,Fedot Nekrasov είπε: «Είχα βγει από το πρωί, όπως κάνω κάθε μέρα για ένα γρήγορο περπάτημα όταν αντίκρυσα το σώμα της.
 
 
“Ένα από τα πόδια της μάλλον είχε φαγωθεί εντελώς,γιατι έλειπε και το άλλο ήταν μισοφαγωμένο.
 
“Επίσης, η κορυφή του κεφαλιού της έλειπε.
 
«Ήταν ένα απίστευτα ζοφερό θέαμα.”Η αυτοψία αποκάλυψε ότι η γυναίκα είχε πιθανώς πεθάνει από καρδιακή προσβολή κατά την επίθεση,πριν φαγωθεί ζωντανή από τον λύκο.
 
Αλλά οι κάτοικοι του Borovitsa στην κεντρική Ρωσία, όπου η γυναίκα σκοτώθηκε, τώρα λένε ότι ζουν με τον φόβο για τη ζωή τους.
 
Η 56χρονη ιδιοκτήτρια καταστήματος Ναταλία Nekrasova, είπε: «Δεν έχει σημασία αν την έτρωγε όταν ήταν νεκρή ή αν τη σκότωσε και στη συνέχεια την έφαγε.
 
“Αυτό που έχει σημασία είναι ότι τώρα πλέον έχει πάρει μια γεύση από το ανθρώπινο αίμα και θα μπορούσε να επιστρέψει για περισσότερο.
 
«Οι άνθρωποι δεν μπορούν να τρέξουν τόσο γρήγορα όσο οι λύκοι και εμείς οι ηλικιωμένοι,αλλά ειδικά τα παιδιά εδώ γύρω, αποτελούμε εύκολους στόχους.” Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε: «Έχουμε μιλήσει με τις αρμόδιες τοπικές αρχές, οι οποίες έχουν συμφωνήσει ότι πρέπει να αναλάβουμε δράση.
 
«Έχουμε, επομένως, αναπτύξει ένοπλους αξιωματικούς και φυσικά τους κυνηγούς ωστέ να βρούνε τον λύκο και να τον εξοντώσουν.”
 
 
του Αλέξανδρου Παλαιολόγου για το iHunt.gr

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ