Αρχική iHunt.gr Λύκος στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης…VIDEO

Λύκος στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης…VIDEO

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Το παρακάτω ομολογουμένως ανησυχητικό βίντεο τραβήχτηκε το Σάββατο 5/8/17 στις 21:15 περίπου το βραδάκι ΜΕΣΑ στο χωριό Γαλήνη του Ωραιοκάστρου και δείχνει ένα λύκο να σουλατσάρει άφοβα μέσα στο χωριό !!!

SVESTONOF
Ναι καλά διαβάσατε και καλά θα δείτε, τον λύκο να περιφέρεται μερικά μόλις μέτρα από τα φωτισμένα σπίτια της Γαλήνης σαν να μην τρέχει τίποτα ακόμα και όταν τον εντόπισε ο συνάδελφος Νεόφυτος Ορφανίδης (ο οποίος τράβηξε και το βίντεο) και γύρισε τους προβολείς του αυτοκινήτου επάνω του !!!
 
20645906 1622425807815680 1871717180 n
 
21:00 η ώρα βράδυ καλοκαιριού είναι πολύ νωρίς, ο κόσμος κυκλοφορεί, παιδιά παίζουν έξω με ότι κινδύνους συνεπάγεται αυτό πλέον έπειτα και από την πρόσφατη επίθεση που δέχτηκε ηλικιωμένη στην Καστοριά !!! Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένα χωριό δεν απέχει σε ευθεία παραπάνω από δέκα χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.
 
Προφανώς κάποιοι (ονόματα δεν λέμε, “οικογένειες” και υπολήψεις δεν θίγουμε) προσπαθούν πολύ σκληρά να μας πείσουν και μαζί να πείσουν και τον ανίδεο κοσμάκη των μεγαλουπόλεων για την περίφημη “σπανιότητα” του λύκου στην χώρα μας. Ευτυχώς ή δυστυχώς για αυτούς το “σπάνιο”, “απειλούμενο” και κατά τα άλλα “υπό εξαφάνιση” αντικείμενο των μελετών τους συνεχίζει να τους διαψεύδει με τον καλύτερο τρόπο. Δείτε το βίντεο…
 

του Αλέξανδρου Παλαιολόγου


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα