Αρχική iHunt.gr Μάχη για το τρυγόνι δίνει η ΚΣΕ εν αναμονή της νέας ρυθμιστικής

Μάχη για το τρυγόνι δίνει η ΚΣΕ εν αναμονή της νέας ρυθμιστικής

από iHunt Team
img_0157

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Επιβεβαιώνεται με τον καλύτερο τρόπο το χθεσινό ρεπορτάζ του ihunt.gr, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες συναντήθηκαν σήμερα σε πολύ καλό κλίμα αντιπροσωπεία της Κυνηγετικής Συνομοσπνδίας Ελλάδας με την πολιτική ηγεσία του Υποργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και συγκεκριμένα με τον Γενικό Γραμματέα, καθηγητή κ. Αραβώση.

SVESTONOF

Συζητήθηκαν σοβαρά θέματα που αφορούν στη νέα ρυθμιστική απόφαση θήρας. Σε σημείο τριβής εξελίσσεται η πρόθεση του Υπουργείου για τη μείωση του ημερήσιου ορίου κάρπωσης του τρυγονιού από 10 σε 8 πουλιά ανά κυνηγό και έξοδο. Η ΚΣΕ επιμένει με επιστημονικά δεδομένα ότι η μείωση του ορίου κάρπωσης δεν έχει το παραμικρό διαχειριστικό αντίκτυπο, απλά “τιμωρεί” 200.000 κυνηγούς, όταν το θέμα του τρυγονιού έχει λυθεί σε πανευρωπαϊκό επίπεδο με την ολοκλήρωση ευρωπαϊκού σχεδίου δράσης για το είδος.

Η ΚΣΕ και οι κυνηγοί της χώρας αναμένουν με πραγματικά αγωνία την τελική απόφαση της πολιτικής ηγεσίας.

Κώστας Λουρής


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα