Αρχική iHunt.gr Μέρα 25: ¨Ψηφοθηρική εξαίρεση κυνηγών από την καραντίνα.”

Μέρα 25: ¨Ψηφοθηρική εξαίρεση κυνηγών από την καραντίνα.”

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Ψηφοθηρικά παιχνίδια της κυβέρνησης με κίνδυνο τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον” αναφέρει ο Κρίτων Αρσένης του ΜέΡΑ25 σε σχετική ανακοινωσή του.

Ενώ παράλληλα κατέθεσε ερώτηση καλώντας την κυβέρνηση να αιτιολογήσει την υγειονομική λογική της εξαίρεσης των κυνηγών από τα μέτρα και επειδή αυτό είναι αδύνατο, να την αποσύρει.

Συγκεκριμένα τονίζει πως: “αν κάτι θετικό προκύπτει από αυτή την καραντίνα είναι η ανάκαμψη του φυσικού μας περιβάλλοντος. Κάποιοι στην κυβέρνηση έχουν αποφασίσει ούτε αυτό να μην επιτραπεί.

Σήμερα κατέθεσα επίκαιρη ερώτηση καλώντας την κυβέρνηση να αιτιολογήσει την υγειονομική λογική της εξαίρεσης των κυνηγών από τα μέτρα και επειδή αυτό είναι αδύνατο, να την αποσύρει.

Τρία εκατ. € έδωσε ο κος Βορίδης από τις τσέπες των φορολογούμενων πολιτών για ενίσχυση των εκτροφέων γουνοφόρων ζώων, αλήθεια, πως διασφαλίζεται η αποτροπή της μετάλλαξης του κορωνοϊού στη χώρα μας, όπως έχει γίνει στα αντίστοιχα εκτροφεία στη Δανία;”

Πηγή: https://www.paron.gr/


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα