Αρχική iHunt.gr Μήνυμα του Προέδρου του ΚΣ Αμαλιάδας με αφορμή την έναρξη του κυνηγιού

Μήνυμα του Προέδρου του ΚΣ Αμαλιάδας με αφορμή την έναρξη του κυνηγιού

από iHunt Team
amaliada

demobanner

Συνάδελφοι, σήμερα  17/9/16 ξεκινάει μια νέα σαιζόν για το κυνήγι του λαγού, της Πέρδικας (νησιωτικής) και του αγριόχοιρου. ΚΑΙ πέρυσι, δυστυχώς χάθηκαν κάποιοι συνάδελφοι μας, από απροσεξία και από επιπολαιότητα, πολλοί από αυτούς επειδή δεν φορούσαν το απαραίτητο πλέον πορτοκαλί γιλέκο. Ας μην ξεχνάμε να φοράμε όλοι το πορτοκαλί γιλέκο που άλλωστε επιβάλλεται και από τον νόμο να φοριέται στο κυνήγι του ορτυκιού, της μπεκάτσας, του λαγού και του αγριόχοιρου.. 
 
Ας μην χαθούν άλλοι συνάδελφοι μέσα στο πυκνό επειδή ο φίλος τους δε τους είδε δεν του πρόσεξε την ώρα που τράβαγε τη σκανδάλη. Ας φορέσουμε όλοι κάτι έντονο επάνω μας. Μην ξεχνάτε πως τα ζώα δε διακρίνουν χρώματα, παρά μόνο κίνηση, οπότε μη φοβάστε, βγάλτε τα παραλλαγής και βάλτε χρώμα επάνω σας τουλάχιστον στα προαναφερόμενα κυνήγια.
 
Ας βάλουμε όλοι λίγο κόκκινο επάνω μας και αυτό βέβαια να μην είναι το αίμα μας.
 
Καλή σαιζόν συνάδελφοι….Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα