Αρχική iHunt.gr Μήνυμα του Προέδρου του ΚΣ Σπάρτης για την έναρξη

Μήνυμα του Προέδρου του ΚΣ Σπάρτης για την έναρξη

από iHunt Team
karvouniaris

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Μήνυμα με αφορμή την έναρξη της νέας κυνηγετικής περιόδου εξέδωσε ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης κ. Γιάννης Καρβουνιάρης. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει :

SVESTONOF

Φίλοι κυνηγοί,

Αναμφισβήτητα, η πραγματικότητα που ζούμε είναι ιδιαίτερα δυσχερής, πρωτόγνωρη, δύσκολη οικονομικά και σύνθετη. Θα περίμενε, λοιπόν, κανείς ότι η κατάσταση που επικρατεί θα στεκόταν εμπόδιο στη λειτουργία, τη δράση και το έργο μας.

Αντιθέτως, όλα αυτά δημιουργούν επιπλέον ευθύνη για τον Κυνηγετικό Σύλλογο Σπάρτης! Επιβάλλεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά να προστατεύσουμε το μέχρι τώρα έργο μας, να προσαρμοστούμε στις εξελίξεις, δίχως να συμβιβαζόμαστε και να κάνουμε εκπτώσεις, ενδυναμώνοντας το ρόλο μας στην κυνηγετική οικογένεια..

Αναμφισβήτητα, τα τελευταία χρόνια, θέσαμε μαζί τις βάσεις για ένα σύλλογο πρωτοπόρο, δυναμικό και παραδειγματικά δραστήριο. Πλέον, το κοινό μας έργο αποτελεί φωτεινό οδηγό και θωρακίζεται από τα ενεργά μέλη του.

Στα πλαίσια της κυνηγετικής περιόδου 2017 – 2018, η οποία αρχίζει στις 20 Αυγούστου , με βαθύ σεβασμό στις αποφάσεις των ρυθμιστικών διατάξεων της θήρας, θα ήθελα να υπενθυμίσω στους φίλους κυνηγους τις υποχρεώσεις τους στα πλαίσια της νόμιμης άσκησης του κυνηγίου.

Αρχικά, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει κανείς να θεωρεί ότι μπορεί να θηρεύει δίχως άδεια θήρας (εκδίδουμε όλοι άδεια και ακολουθούμε το δόγμα του σωστού κυνηγού, ο οποίος ακόμα και για μία φορά θήρας επιβάλλεται να κατέχει την απαραίτητη άδεια). Οι απαράδεκτες ενέργειες λαθροθηρίας και η μη τήρηση των νόμων που έχουν εκδοθεί, καταδικάζονται και απομονώνονται.

Δεδομένη είναι η ένδυση του πορτοκαλί γιλέκου, το οποίο επιβάλλεται να φέρουν οι κυνηγοί, με άμεσο σκοπό την πρόληψη ατυχημάτων. Μην ξεχνάμε ότι ο κυνηγός πρώτα από όλα πρέπει να σέβεται τους συναδέλφους του και να θυμάται πάντα ότι δεν … κυνηγάει μόνος του!

Μην ξεχνάμε ότι πρέπει η αυτοκριτική και η ενεργοποίηση να προηγούνται της κριτικής!

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σπάρτης κι εγώ προσωπικά επιθυμούμε μία αποδοτική συνεργασία σε κάθε επίπεδο, γεγονός που αποδεικνύεται και από τις μέχρι τώρα δράσεις μας, οι οποίες στόχο έχουν να λειτουργήσουν ανταποδοτικά και τα χρήματα που καταβάλουν τα μέλη του Συλλόγου για τις άδειες να επιστρέφουν στους ΙΔΙΟΥΣ.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος στέκεται πάντα στο πλευρό κάθε κυνηγού.

Για οτιδήποτε θελήσετε μπορείτε να απευθυνθείτε στα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης!

Καλή αντάμωση στους κυνηγότοπους! Προπάντων χωρίς ατυχήματα!

Και μην ξεχνάτε «Κυνηγός θεωρείται μόνο ο νόμιμος κυνηγός».

Φιλικά,
Ο πρόεδρος
Γιάννης Λ. Καρβουνιάρης


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα