Αρχική iHunt.gr Μήνυση για άρνηση ελέγχου και απείθεια καθώς και για εξύβριση στο Δήμο Γόρτυνας

Μήνυση για άρνηση ελέγχου και απείθεια καθώς και για εξύβριση στο Δήμο Γόρτυνας

από iHunt Team
12241529_887024541381304_5931850861967329455_n

demobanner

Την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021, ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακς που εδρεύει στο Τυμπάκι, στη διάρκεια περιπολίας του στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Γόρτυνας, στις 11:20 εντόπισε, σε αγροτική περιοχή του δ.δ. Σταβιών 3 άντρες με κυνηγετικά όπλα και 8 σκύλους.

Τους πλησίασε δηλώνοντας την ιδιότητά του, αλλά αυτοί άρχισαν να τον εξυβρίζουν. Ο θηροφύλακας ζήτησε να ελέγξει τις άδειες θήρας, καθώς και τα βιβλιάρια υγείας των σκύλων, αλλά του έδειξαν μόνο την απόδειξη πληρωμής για την έκδοση της άδειας, συνεχίζοντας να τον εξυβρίζουν.

Του δήλωσαν δε ότι δέχονται έλεγχο μόνο από την Αστυνομία, αλλά όταν ο θηροφύλακας κάλεσε τη Αστυνομία προς συνδρομή του, αυτοί επιβιβάστηκαν στα οχήματά τους και έφυγαν.

Στη συνέχεια ο θηροφύλακας πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Αστερουσίων, όπου κατέθεσε τα ονόματα των 3 ατόμων και τους αριθμούς των πινακίδων των οχημάτων τους και υπέβαλλε μήνυση για άρνηση ελέγχου και απείθεια καθώς και για εξύβριση.

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα