Αρχική iHunt.gr Μήνυση για λαθροθηρία αγριόχοιρων με συρμάτινες θηλιές

Μήνυση για λαθροθηρία αγριόχοιρων με συρμάτινες θηλιές

από iHunt Team
20158014_1159437170828619_1913301822851612105_o

Την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017 οι Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου Καγιούλης Δημήτριος, Ξυδιάς Εμμανουήλ και Φούτρης Νικόλαος με περιοχή ευθύνης τους Κυνηγετικούς Συλλόγους Δημητσάνας, Άστρους και Τρίπολης αντίστοιχα, εντόπισαν στην περιοχή του Δ.Δ. Κώμης συρματοθηλιές (βρόγχους) οι οποίες ήταν ενεργοποιημένες για την σύλληψη αγριόχοιρων που θα περνούσαν από τα μονοπάτια.
 
Στην συνέχεια οι Θηροφύλακες απενεργοποίησαν μερικές από τις παγίδες και έθεσαν την περιοχή υπό παρακολούθηση όπου τις πρώτες πρωινές ώρες εμφανίστηκε ένα άτομο το οποίο άρχισε να τις ελέγχει και στην συνέχεια να τις επιδιορθώνει.
 
Αμέσως οι Θηροφύλακες προέβηκαν στην σύλληψη του εν λόγω ατόμου το οποίο παραδέχτηκε την πράξη του και υπεβλήθη η σχετική μήνυση εναντίον του για παράβαση του Νόμου περί Θήρας, ενώ οι δέκα (10) θηλιές κατασχέθηκαν όπως προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία.

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα