Αρχική iHunt.gr Μήνυση για νυχτερινή λαθροθηρία αγριόχοιρου από τη θηροφυλακή της Γ’ ΚΟΠ

Μήνυση για νυχτερινή λαθροθηρία αγριόχοιρου από τη θηροφυλακή της Γ’ ΚΟΠ

από iHunt Team
42477070_1618935114878820_1137850838027337728_n

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018 οι Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου Φωτεινόπουλος Δημήτριος και Κατσαρελάς Κων/νος εκτελούσαν τα υπηρεσιακά τους καθήκοντα στην ευρύτερη περιοχή της Τ.Κ. Μάλης του Δήμου Τριφυλίας. Περί ώρα 05:10 αντιλήφθηκαν άτομο το οποίο ήταν σε καρτέρι για αγριογούρουνο με καραμπίνα που είχε στο πάνω μέρος ενσωματωμένο φακό μεγάλης ισχύος .
 
Ο λαθροθήρας παραδέχτηκε την πράξη του δήλωσε τα στοιχεία του και άμεσα οι θηροφύλακες προέβησαν στην κατάσχεση των παράνομων μέσων θήρας (καραμπίνα, φακό, φυσιγγιοθήκη και φυσίγγια). Όταν όμως ο δράστης κατάλαβε ότι θα υποστεί τις εκ του νόμου προβλεπόμενες συνέπειες (αυτόφωρο κ.τ.λ.) τράπηκε σε φυγή. 
 
Στην συνέχεια οι θηροφύλακες ενημέρωσαν το Α/Τ Κυπαρισσίας προκειμένου να ενεργοποιηθεί εναντίον του η διαδικασία του αυτοφώρου και υπέβαλαν την σχετική μήνυση στο Δασαρχείο Κυπαρισσίας, όπως προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις του Δασικού Κώδικα.

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα