Αρχική iHunt.gr Μήνυση για νυχτερινή λαθροθηρία λαγού από τη θηροφυλακή της Δ’ ΚΟΣΕ

Μήνυση για νυχτερινή λαθροθηρία λαγού από τη θηροφυλακή της Δ’ ΚΟΣΕ

από iHunt Team
79423421_1033391363669338_518175288727699456_n

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Στις 29 Νοεμβρίου 2019  μετά από καταγγελία για νυχτερινή λαθροθηρία στο χωριό Πύλη Δερβενοχωρίων, κινητοποιήθηκε το κοντινότερο όχημα της ομοσπονδιακής θηροφυλακής της Δ’ ΚΟΣΕ και λίγο αργότερα εντοπίστηκε, στους πρόποδες του όρους Πάστρα Αττικής,  το ύποπτο όχημα. Ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας σταμάτησε το ύποπτο όχημα αλλά  ο οδηγός δεν δέχτηκε τον έλεγχο και τράπηκε σε φυγή οδηγώντας  πολύ επικίνδυνα.
 
Κοντά στην μονή του Όσιου Μελέτιου οι επιβαίνοντες πέταξαν από το αυτοκίνητο μια  κυνηγετική καραμπίνα πλήρως γεμάτη με φυσίγγια κατάλληλα για λαγό.
 
Λίγο αργότερα  έφθασε στην περιοχή μεικτό κλιμάκιο του Δασαρχείου και της ομοσπονδιακής θηροφυλακής της Δ’ ΚΟΣΕ καθώς και περιπολικό  του αστυνομικού τμήματος Βιλίων αλλά δεν κατέστη δυνατή η σύλληψη των δραστών. 
 
Στη  συνέχεια  έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες στο αστυνομικό τμήμα Μάνδρας και η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.
 
Η συντακτική ομάδα του iHunt.gr


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα