Αρχική iHunt.gr Μήνυση για παράνομη θήρα λαγού από την Γ’ ΚΟΠ

Μήνυση για παράνομη θήρα λαγού από την Γ’ ΚΟΠ

από iHunt Team
21743074_1208859712553031_1687283200972617184_n

 
Την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017 οι Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου Αρναουτόπουλος Γεώργιος και Σταμάτης Παναγιώτης, με περιοχή ευθύνης τους Κυνηγετικούς Συλλόγους Λουτρακίου και Τενέας αντίστοιχα, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους στην περιοχή του Δ.Δ. Μαψού του Δήμου Κορινθίων και περί ώρας 09:20 εντόπισαν ένα σκύλο δίωξης να ασκεί θήρα και λίγο μετά άλλους δύο καθώς επίσης και ένα άτομο που τους συνόδευε.

Κατά τον έλεγχο που έγινε βρέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο τύπου καραμπίνας, γεμάτο με τέσσερα φυσίγγια πλήρους γομώσεως, κατάλληλα για το κυνήγι του λαγού.
 
Υπεβλήθη η σχετική μήνυση εναντίον του για παράνομη θήρα άνευ της σχετικής άδειας, για παράνομη θήρα λαγού εκτός κυνηγετικής περιόδου καθώς επίσης για παραποίηση κυνηγετικού όπλου, ενώ κατασχέθηκαν τα παράνομα μέσα θήρας όπως προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις του Νόμου περί Θήρας και του Νόμου περί Όπλων.

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα