Αρχική iHunt.gr Μήνυση για παράνομη μεταφορά και παραποίηση κυνηγετικού όπλου στα Καλάβρυτα

Μήνυση για παράνομη μεταφορά και παραποίηση κυνηγετικού όπλου στα Καλάβρυτα

από iHunt Team
20953567_1189706484468354_4137710040180660087_n

Την Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017 οι Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεοδωρακόπουλος Χρήστος, Ντόκος Παναγιώτης και Χυτήρης Απόστολος κατά την άσκηση των καθηκόντων τους εντόπισαν περί ώρας 00:10 π.μ. ένα αγροτικό όχημα να κινείται σε αγροτικό δρόμο στην περιοχή της Τ.Κ. Βιλιβίνας Καλαβρύτων.
 
Κατά τον έλεγχο του οχήματος βρέθηκε εντός του αυτοκινήτου κυνηγετικό όπλο τύπου καραμπίνα το οποίο μπορούσε να δεχθεί πέραν των τριών φυσιγγίων καθώς επίσης και μία φυσιγγιοθήκη με εννέα φυσίγγια.
 
Υπεβλήθη σχετική μήνυση εναντίον του για παράνομη μεταφορά και παραποίηση κυνηγετικού όπλου καθώς επίσης εναντίον του ιδιοκτήτη του κυνηγετικού όπλου που όπως διαπιστώθηκε από το ΑΤ Καλαβρύτων ανήκε στον πατέρα του εν λόγω ατόμου, ενώ κατασχέθηκαν η καραμπίνα και τα φυσίγγια όπως προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις του Νόμου περί όπλων.

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα