Αρχική iHunt.gr Μήνυση και κατάσχεση όπλου από τη θηροφυλακή της Γ’ ΚΟΠ

Μήνυση και κατάσχεση όπλου από τη θηροφυλακή της Γ’ ΚΟΠ

από iHunt Team
35242164_1463496880422645_185748852991590400_n

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Την Τρίτη 5 Ιουνίου 2018 οι Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου Αλεξίου Άγγελος και Πετρόπουλος Φώτιος κατά την άσκηση των υπηρεσιακών τους καθηκόντων τους στα όρια ευθύνης του Κ.Σ. Πατρών και συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή του Δ.Δ. Λεοντίου Αχαΐας εντόπισαν περί ώρα 22:10 να κινείται ένα αγροτικό όχημα το οποίο και σταμάτησαν προκειμένου να κάνουν τον από τον νόμο προβλεπόμενο έλεγχο.
 
Διαπίστωσαν λοιπόν ότι ο οδηγός του είχε μέσα στο όχημά του και εκτός θήκης, κυνηγετική καραμπίνα. Επίσης στον έλεγχο που διενήργησαν διαπίστωσαν ότι η καραμπίνα αυτή ήταν παραποιημένη καθότι μπορούσε να φέρει φυσίγγια πέραν των τριών (3), ότι το όπλο ήταν αδήλωτο και ότι το άτομο αυτό δεν είχε βγάλει ποτέ του κυνηγετική άδεια!!
 
Στην συνέχεια ακολούθησαν οι εκ του νόμου προβλεπόμενες κατασχέσεις (όπλου, φυσιγγίων) και υπεβλήθη εναντίον του η σχετική μήνυση όπως προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις του Δασικού και Ποινικού Κώδικα.

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα